Boek Max Verstappen Andre Hoogeboom Max

Boek Max Verstappen André Hoogeboom Max Recensie

BOEK MAX VERSTAPPEN ANDRË HOOGEBOOM – MAX (RECENSIE)
De ongeautoriseerde biografie van de jongste Formule 1-winnaar ooit Max Verstappen, André Hoogeboom – Max, verschijnt op 14 juli 2016 bij Karakter Uitgevers.

Uitgebreide Editie van het boek Max verschenen
In december 2016 is er een geactualiseerde versie gekomen van het boek waarin ook het Formule 1 seizoen 2016 in meer genomen. Via de links op de pagina kun je meer informatie vinden over Max. De jongste Fomule 1 winnaar ooit.

– Titel: Max
– Schrijver: André Hoogeboom (Nederland)
– Verschenen: 14 juli 2016
– Uitgever: Karakter Uitgevers
– Omvang: 160 pagina’s (met foto’s)
– ISBN-nummer: 9789045211886
– Uitgave: Paperback / Ebook
– Prijs: € 14,99
– Oordeel redactie: ++ (goed)
…Meer Informatie en Bestellen >

Recensie Boek Max Verstappen
Voor de echte autsportliefhebber zal het boek over Max Verstappen van André Hoogeboom niet heel veel nieuws bevatten. Toch is het een boek dat het lezen waard. Het is een goed geschreven portret van het grootste race-talent dat Nederland heeft voortgebracht. Naast het feit dat André Hoogeboom kan schrijven wat het boek veel beter maakt dat het recent verschenen boek van TV-commentator Olav Mol, is de keuze om mensen in de omgeving van de Verstappens aan het woord te laten een goede. Zo nu en dan heb ik wel het idee dat het boek misschien iets te snel af moest om nog deze zomer te kunnen verschijnen. maar desondanks is het een interessant portret geworden van één van de grootste jonge sporttalenten die Nederland rijks is. Oordeel redactie: ++ (goed).

Inboek Boek over Max Verstappen: André Hoogeboom – Max
In 2015 stond de Nederlandse racewereld op zijn kop: Max Verstappen, zoon van Formule 1-rijder Jos Verstappen en cart-kampioene Sophie Klumpen maakte zijn debuut in de Formule 1 als jongste coureur ooit. Max’ faam was hem al vooruitgesneld; in elk kampioenschap waaraan hij mee had gedaan werd hij kampioen, of het nu het kartkampioenschap op 7-jarige leeftijd was of het Formule-3-kampioenschap in 2013: Max breekt record na record. Op Eerste Pinksterdag, 15 mei 2016, schreef Max Verstappen zijn naam in grote letters in de geschiedenisboeken van de Formule 1, toen hij als jongste coureur ooit de Grote Prijs van Spanje op het Circuit de Catalunya in Barcelona op zijn naam schreef. Het werd een iconisch moment in de Nederlandse sportgeschiedenis. Het boek MAX, geschreven door journalist Andre Hoogeboom is een verzameling interviews die de weg van Max naar het miljoenenbanl dat de Formule 1 is, beschrijven. Hoogeboom sprak met de mensen die Max in zijn weg naar de F1 begeleid hebben. Allen zijn het er over eens: het talent van Max Verstappen is van ongekende klasse en allen voorspellen hem een glorieuze toekomst. De vraag is niet óf Max kampioen in de Formule 1 gaat worden, maar wanneer.

Gerelateerde Informatie
Boeken over Formule 1 Overzicht
Autosportboeken Overzicht
Olav Mol – Mijn leven met Formule 1