Thomas Dekker Thijs Zonneveld Recensie Autobiografie

Thomas Dekker - Thijs Zonneveld Recensie Autobiografie

Thomas Dekker – Thijs Zonneveld Recensie Autobiografie
Op 15 november 2016 is de autobiografie van wielrenner Thomas Dekker verschenen met als titel Mijn gevecht. Deze autobiografie is geschreven door Thijs Zonneveld en onthult alles wielrenner Thomas Dekker meemaakte tijdens zijn leven als prof-wielrenner. De biografie van Thomas Dekker deed voor de publicatie al veel sof opwaaien omdat het boek werkelijk alles onthult wat hij meemaakte, dopinggebruik, bezoek van hoeren voor wedstrijden, het scoren van doping en nog veel meer. Het is een boek dat de rauwe werkelijkheid van het wielrennen tijdens het tijdperk van Lance Armstrong genadeloos blootlegt. Op deze pagina kun je de Thomas Dekker – Thijs Zonneveld recensie, informatie en bestelmogelijkheden vinden.

– Titel: Thomas Dekker, Mijn verhaal
– Soort boek: autobiografie, biografie
– Schrijver: Thijs Zonneveld (Nederland)
– Uitgever: Voetbal Inside
– Verschenen: 15 november 2016
– Omvang: 224 pagina’s
– Uitgave: Paperback / Ebook
– Prijs: € 19,99 / € 9,99
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Autobiografie Thomas Dekker – Thijs Zonneveld recensie
Het boek over Thomas Dekker van Thijs Zonneveld is nog niet door de redactie gelezen. Zodra dit wel het geval is kun je een recensie verwachten.

Inhoud Thijs Zonneveld – Thomas Dekker. Mijn gevecht

Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar buiten. De schaamte heeft het altijd gewonnen van de last die de kroonprins van het Nederlandse wielrennen met zich heeft meegedragen. Maar nu is er niets meer te verliezen.

Bijpassende Boeken en informatie
Boeken over Wielrennen Overzicht
Voetbal Inside Boeken Overzicht