Andrea Gentl Koken met paddenstoelen recensie

Andrea Gentl Koken met paddenstoelen recensie

Koken met paddenstoelen

  • Auteur: Andrea Gentl (Verenigde Staten)
  • Soort boek: kookboek
  • Origineel: Cooking with Mushrooms (2022)
  • Uitgever: Terra
  • Verschijnt: 25 september 2023
  • Omvang: 240 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 34,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris
  • Bon Appétit Best Cookbook of 2022

Flaptekst van het paddenstoelen kookboek van Andrea Gentl

Kookboek over de vele verrassende toepassingen van paddenstoelen.

Andrea Gentl deelt in dit boek met veel enthousiasme haar grote passie voor paddenstoelen. Ze geeft uitleg over paddenstoelen en de vele verschillende technieken om ze te bereiden – van het maken van het maken van rustgevend paddenstoelenpoeder voor over muesli tot schnitzel van oesterzwammen. Koken met paddenstoelen verbreedt je kennis over het gebruik van paddenstoelen als voedsel: van smaakmaker tot de ster van de maaltijd.

De gerechten klinken deels bekend – lasagne, risotto, boeuf bourguignon en brownies – maar de ingrediënten en smaken zijn even onverwacht als heerlijk. In totaal bevat dit kookboek bijna 100 recepten die de krachtige smaken en gezondheidsbevorderende eigenschappen van ’s werelds meest magische ingrediënt ontsluiten.

Bijpassende boeken en informatie