Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren Recensie

Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren Recensie

Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren Recensie Cruijff Biografie
In januari verschijnt een nieuwe Cruijff biografie van Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren bij uitgeverij Xander Uitgevers. Deze biografie gaat over de jeugd van Johan Cruijff in Amsterdam betondorp en zijn opkomst als voetballer. Op deze pagina kun je de Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren recensie informatie boekbespreking en bestelmogelijkheden vinden. Deze biografie is trouwens al eerder verschenen onder de titel Cruijff. Van Jopie tot Johan! (1996, 2006).

– Titel: Cruijff! De jonge jaren
– Soort boek: biografie
– Schrijver: Bert Hiddema (Nederland)
– Verschijnt: 16 januari 2017
– Uitgever: Xander Uitgevers
– Omvang:
– Uitgave: Paperback
– Prijs: € 15,00
– Oordeel redactie: Nog niet gelezen
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren Recensie
Zodra het boek gelezen is door een van onze redacteuren, kun je hier de Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren recensie lezen.

Flaptekst en inhoud Bert Hiddema Cruijff De jonge jaren
In maart 2016 overleed Johan Cruijff, zonder twijfel de beste voetballer aller tijden. Zijn uitspraken zijn even legendarisch als zijn ongeëvenaarde voetbaltalent en zijn invloed op het voetbal is internationaal erkend. Maar hoe klom de op 25 april 1947 geboren Amsterdamse Hendrik Johannes Cruijff naar de wereldtop? In ‘Cruijff, de jonge jaren’ neemt Bert Hiddema ons mee naar Betondorp, naar de groentewinkel tegenover het oude Ajax-stadion. Hij geeft een intiem kijkje in het leven van het voetbalgezin Cruijff met vader Manus als ultieme Ajax-fan. Het resultaat: een persoonlijk portret van de beginjaren van de beste Nederlandse voetballer ooit.

Bijpassende Boeken en Informatie
Boeken over Johan Cruijff Overzicht
Nieuwe Boeken Januari 2017