Denis Thériault De verloofde van de postbode

Denis Thériault - De verloofde van de postbode Recensie Informatie

Denis Thériault – De verloofde van de postbode Recensie Informatie
In mei 2017 verschijnt de Nederlandse vertaling van de roman van de Canadese schrijver Denis Thériault – De verloofde van de postbode bij uitgeverij Meulenhoff. Op deze pagina kun je Denis Thériault – De verloofde van de postbode recensie informatie boekbespreking en bestelmogelijkheden vinden.

– Titel: De verloofde van de postbode
– Schrijver: Denis Thériault (Canada)
– Soort boek: psychologische roman
– Origineel: La Fiancée du facteur
– Taal: Frans
– Nederlandse vertaling: Martine Woudt
– Uitgever: Meulenhoff
– Verschijnt: 8 mei 2017
– Omvang: 160 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
– Prijs: € 17,99
– Oordeel redactie: Nog niet gelezen
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Denis Thériault – De verloofde van de postbode Recensie
Zodra de roman gelezen is door een van de redacteuren, kun je hier de Denis Thériault – De verloofde van de postbode recensie en boekbespreking lezen.

Flaptekst en inhoud Denis Thériault – De verloofde van de postbode
Thériault verbluft wederom met zijn grote verbeeldingskracht en rijke schrijfstijl. De drieëntwintigjarige Tanja Schumpf uit Beieren vertrekt naar Montreal om er te gaan studeren, haar Frans te verbeteren en een jongen te ontmoeten die ze op internet heeft leren kennen. De jongen valt tegen, maar de stad bevalt haar en ze besluit er te blijven. Om in haar levensonderhoud te voorzien neemt ze een baantje als serveerster in de Madelinot, een restaurant in de volkswijk Saint-Janvier-des-Âmes. Daar wordt ze verliefd op Bilodo, een verlegen postbode die een passie heeft voor kalligrafie en het schrijven van haiku’s. Op een onweersachtige dag neemt hun lot een onverwachte wending en raken hun levens met elkaar verstrengeld. In De verloofde van de postbode vinden de lezers de vertederende, innemende personages uit De eenzame postbode terug en worden ze wederom meegevoerd door Thériaults grote verbeeldingskracht en zijn poëtische, fantasievolle schrijfstijl.

Bijpassende Boeken en Informatie

Canadese Schrijvers Schrijfsters Boeken en Informatie
Nieuwe Boeken Mei 2017 Recensies en Tips