Émilie Franzo Heerlijk koken met paddenstoelen recensie

Émilie Franzo Heerlijk koken met paddenstoelen recensie

Heerlijk koken met paddenstoelen

De beste recepten en bereidingstechnieken

  • Auteur: Émilie Franzo
  • Soort boek: paddenstoelenkookboek
  • Uitgever: Deltas
  • Verschijnt: 22 september 2025
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 29,95
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Émilie Franzo Heerlijk koken met paddenstoelen recensie en review

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Heerlijk koken met paddenstoelen, de beste recepten en bereidingstechnieken, het nieuwe kookboek van Émilie Franzo, dan besteden we er hier aandacht aan.

Flaptekst van het paddenstoelenkookboek van Émilie Franzo

Ontdek de verrassende wereld van eetbare paddenstoelen! Met dit boek leer je hoe je ze schoonmaakt, bereidt, bewaart én verwerkt in de lekkerste gerechten. Wat denk je van focaccia met oesterzwammen, linguine met kastanjechampignons, koolvis met asperges en morieljes, portobello’s met pepersaus, soba-ramen met shiitake of een burger van pulled oesterzwammen?

De paddenstoelenfamilie trakteert je op een rijk palet aan smaken, geuren en texturen. Hier maak je kennis met allerlei soorten: van champignons en eekhoorntjesbrood tot oesterzwammen, cantharellen, enoki’s en truffels. Geniet van deze smaakvolle ontdekkingsreis met paddenstoelen in de hoofdrol!

Émilie Franzo is culinair fotografe en styliste. Daarnaast deelt ze makkelijke en originele recepten op haar blog Plus une miette dans l’assiette en is ze de auteur van verschillende kookboeken.

Bijpassende boeken