Matt Haig De wezens Recensie

Matt Haig De wezens Recensie

Matt Haig De wezens Recensie
Op 19 juni 2017 verschijnt het nieuwe boek van Matt Haig – De wezens bij uitgeverij Lebowski. Op deze pagina kun je binnenkort de Matt Haig De wezens recensie, waardering en boekbespreking vinden.

MATT HAIG – DE WEZENS INFORMATIE ROMAN
– Titel: De wezens
– Schrijver: Matt Haig ♂ (Engeland)
– Soort boek: psychologische roman, sf-roman
– Origineel: The Humans (2014)
– Nederlandse vertaling: Monique ter Berg
– Uitgever: Lebowski
– Verschenen: 19 mei 2017
– Omvang: 304 pagina’s
– Uitgave: Paperback
– Prijs: € 19,99
– Waardering: Volgt binnenkort
…Meer Informatie en Bestellen >

Matt Haig – De Wezens Recensie en Waardering

Zodra de roman van Matt Haig – De wezens gelezen is door één van onze redacteuren kun je hier de boekbespreking en waardering vinden.

Flaptekst Matt Haig – De Wezens
Professor Andrew Martin, een vriendelijke wiskundige en een ogenschijnlijk perfecte held voor dit verhaal, gaat dood nog voor het boek begint. Zoals de buitenaardse verstekeling die zich schuilhoudt in zijn lichaam echter al snel ontdekt: Andrew was helemaal niet zo’n aardige man. Vlak voor zijn dood loste professor Martin een ogenschijnlijk onmogelijke wiskundige stelling op, waarop de verstekeling naar onze planeet werd gestuurd om al het bewijs rondom die ontdekking te vernietigen. Gaandeweg leert de verstekeling steeds meer over het leven van de professor, van zijn familie, en van ‘de wezens’ op planeet Aarde. Wanneer hij voor zijn eigen vrouw begint te vallen, en zijn eigen zoon aardig begint te vinden – zij hebben geen idee dat hij Andrew niet meer is – zal hij moeten kiezen tussen het succesvol afhandelen van zijn missie, en een nieuw thuis te vinden op onze wereld.

Bijpassende Boeken en Informatie
Engelse Schrijvers Nieuwe Boeken 2017
Nieuwe Boeken Mei 2017