Igor Znidarsic De uitverkorene Recensie

Igor Znidarsic De uitverkorene Recensie Waardering en Informatie. Bij Uitgeverij Karakter is op 24 mei 2018 de tweede thriller van de Nederlandse schrijver Igor Znidarsic De uitverkorene verschenen. op deze pagina kun je de Igor Znidarsic De uitverkorene recensie waardering en informatie over de inhoud van deze thriller lezen.

Igor Znidarsic De uitverkorene Recensie

Igor Znidarsic De uitverkorene Recensie

Zodra de thriller gelezen is door de redactie kun je hier de Igor Znidarsic De uitverkorene recensie en waardering vinden. Informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse thriller, gegevens over de uitgave en bestelinformatie zijn uiteraard nu al op deze pagina te lezen.

Igor Znidarsic – De uitverkorene

  • Titel: De uitverkorene
  • Schrijver: Igor Znidarsic (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse thriller
  • Uitgever: Uitgeverij Karakter
  • Verschenen: 24 mei 2018
  • Omvang: 334 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Prijs: € 15,00

Inhoud Igor Znidarsic – De uitverkorene

De dochter van een rijke zakenman verdwijnt spoorloos. Haar ontvoerder eist financiële genoegdoening voor een aantal ontslagen medewerkers. Hij krijgt zijn zin, maar toch wordt de dochter dood aangetroffen in de bosjes bij Arnhem. Ondanks grondig speurwerk van rechercheduo Bianca van Dijk en Joris Vischdrager van politie Oost-Nederland blijft de identiteit van de dader een mysterie. Niet lang daarna wordt in een flat het verminkte lichaam van een man gevonden en doet een hotelmedewerker een gruwelijke ontdekking in een hotelkamer. Aan de hand van gevonden sporen vermoeden Bianca en Joris dat het hier om een en dezelfde dader gaat, met een nogal bizar motief. Stukje bij beetje ontdekken ze de tragische waarheid en beseffen ze dat de drie moorden nog maar het begin zijn. Terwijl Bianca worstelt met haar verleden en haar huwelijk, bijt ze zich in de zaak vast; vastbesloten om nog meer slachtoffers te voorkomen.

Bijpassende Boeken en Informatie