Tim Hofman Gedichten van de broer van Roos Recensie

Tim Hofman - Gedichten van de broer van Roos Recensie

Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos Recensie Informatie
In januari 2017 verschijnt het poeziedebuut van de Nederlandse tv-maker en winnaar van Wie is de mol 2016? Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos bij Uitgeverij Meulenhoff. Op deze pagina kun je de Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos recensie informatie boekbespreking en bestelmogelijkheden vinden.

– Titel: Gedichten van de broer van Roos
– Schrijver: Tim Hofman ♂ (Nederland)
– Soort boek: gedichten, poëzie
– Uitgever: Meulenhoff
– Verschijnt: 17 januari 2017
– Omvang: 96 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
– Prijs: € 15.00 / € 11,99
– Oordeel redactie: Nog niet gelezen
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos Recensie
Zodra de poëziebundel gelezen is door een redacteur, kun je hier de Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos recensie en boekbespreking lezen.

Flaptekst en inhoud Tim Hofman – Gedichten van de broer van Roos
Het poëziedebuut van Tim Hofman, BNN-presentator, DWDD-tafelheer en winnaar van Wie Is De Mol 2016. Je kent Tim Hofman waarschijnlijk als presentator van programma’s als Je Zal Het Maar Hebben of #BOOS, de documentaires van Spuiten & Slikken op Reis of anders als winnaar van Wie Is De Mol? 2016. Maar, zoals hij zelf zegt, televisie overkwam hem gewoon, zijn eigenlijke passie is altijd de rijmkunst geweest: het lezen, maar vooral toch het schrijven ervan. En dat blijkt, want sinds zijn veertiende schrijft Tim al gedichten. Nu, veertien jaar later, is daar eindelijk een gebonden werk. Variërend van rijmpjes geschreven op de grap, tot heel technische stukken – maar gerust ook bijna lyrische gedichten die strak op rijm over liefde, de maatschappij of de dood gaan – neemt hij je aan de hand mee zijn hoofd in. Soms light verse, soms klassiek. Soms makkelijk, soms een puzzel. Soms zwaar, soms licht. Maar elke keer raakt het iets. Een beetje om te lachen, een beetje om te huilen.

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Dichtbundels 2017 Poëzie
Nieuwe Boeken Januari 2017