John Flanagan Broederband 6 De spookgezichten

John Flanagan - Broederband 6 De spookgezichten

John Flanagan – Broederband 6 De spookgezichten
Het nieuwe deel van de Broederband serie boeken van John Flanagan – De spookgezichten is verschenen op 4 oktober 2016 bij Gottmer Uitgevers. Dit is inmiddels het zesde boek in de serie fantasyboeken van John Flanagan in de Broederband reeks. Op deze pagina vind je John Flanagan – Broederband 6 De spookgezichten recensie, informatie en bestelmogelijkheden.

– Titel: De spookgezichten
– Reeks: Broederband Boek 6
– Schrijver: John Flanagan (Australië)
– Genre: avonturenroman, fantasyroman, jeugdboek
– Leeftijd: 10+
– Origineel:
– Nederlandse vertaling:
– Uitgever: Gottmer Uitgevers
– Verschenen: 4 oktober 2016
– Omvang: 400 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Boek / Paperback / Ebook
– Prijs: € 19,95 / € 16,95 / € 8,99
– Oordeel redactie: ++++ (uitstekend)
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

John Flanagan Broederband De Spookgezichten recensie

John Flanagan is na zijn enorm populaire Grijze Jager serie begonnen aan De Broederband. Hoewel de Grijze Jager boeken mij nog nét iets meer aanspreken, ben ik ook enorm gecharmeerd van De Broederband reeks. Het schrijven van deze pagina, Recensie De Spookgezichten, was dus ook geen straf 😉 . Deze serie gaat over Skandische krijgers die een groot deel van hun leven op zee door brengen in een zogenaamde Broederband. De Broederband van de Reigers bestaat uit allemaal buitenbeentjes…lees verder >

Inhoud John Flanagan Broederband De Spookgezichten
‘De Spookgezichten’ is het razend spannende zesde deel in de serie ‘Broederband’ van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. In dit deel spoelen de Reigers aan op een onbekend eiland, waar ze een gevaarlijk nieuw avontuur te wachten staat. In dit zesde boek van de spannende Broederband-serie spoelen de Reigers na een zware storm aan op een onbekend eiland. Het lijkt onbewoond, maar algauw wordt de onheilspellende rust verbroken door twee kinderen die achternagezeten worden door een bloeddorstige beer. De Broederband komt in actie en redt de kinderen uit de klauwen van de beer, wat hun de dankbaarheid en vriendschap van de bewoners oplevert. Maar aan die vredige situatie komt snel een einde als ze worden aangevallen door de Spookgezichten, een meedogenloze, barbaarse stam met kaalgeschoren hoofden en witgeschilderde gezichten. Zal het de Reigers lukken om samen met hun nieuwe vrienden de invasie het hoofd te bieden?

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Fantasyboeken Overzicht