Vivian den Hollander Opa’s griezelige gasten Recensie

Vivian den Hollander Opa's griezelige gasten Recensie

Vivian den Hollander Opa’s griezelige gasten Recensie
Opa’s Griezelige Gasten is een boek voor kinderen die nog leren lezen. Het AVI niveau is M4, waarmee het geschikt zou zijn voor een gemiddeld kind halverwege groep vier. De meeste kinderen in groep vier zijn 7-8 jaar oud.

Wat is er met opa Bak aan de hand?
Normaal gesproken gaan Tom en Mila naar hun oppas. Hij heet opa Bak. Maar nu is het vakantie. Mama is thuis, dus Tom en Mila ook. Maar ze missen opa Bak. Daarom gaan ze bij hem op bezoek. Alleen, waarom doet opa nu zo nors? Net of hij ze niet kent! Tom en Mila gaan op onderzoek uit!

Opa’s griezelige gasten is een spannend boek voor stoere kinderen
Vivian den Hollander schrijft geweldige boeken voor jonge kinderen. Geen zoetsappige verhalen, maar verhalen voor stoere kinderen! Opa’s Griezelige Gasten is precies zo’n boek. Tom en Mila zijn slim. Ze gaan op onderzoek uit als opa ineens vreemd doet. De reden van opa’s gekke gedrag blijkt heel grappig te zijn. Dus humor zit er ook nog in. Een mooie verborgen boodschap is dat je op verschillende manieren stoer kunt zijn. De tekeningen van Saskia Halfmouw maken het boekje compleet. Levendig en kleurrijk vullen ze het verhaal perfect aan! Prettige, korte zinnen. Een spannend verhaal met humor. En mooie tekeningen. Kortom: Vivian den Hollander Opa’s Griezelige Gasten is een ★★★ (zeer goed) boek voor kinderen die leren lezen!

Recensie van: Jolien Dalenberg

VIVIAN DEN HOLLANDER – OPA’S GRIEZELIGE GASTEN
– Titel: Opa’s griezelige gasten
– Schrijfster: Vivian den Hollander ♀ (Nederland)
– Soort boek; kinderboek
– Leeftijd: 7+ jaar
– AVI-niveau: M4
– Uitgever: Van Holkema & Warendorf
– Verschenen: 27 juli 2017
– Omvang: 32 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Boek / Ebook
– Prijs: € 7,99
– Waardering: ★★★ (zeer goed) Jolien Dalenberg
…Meer Informatie en Bestellen >

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Kinderboeken Juli 2017
– Nieuwe Kinderboeken 2017 overzicht