Rutger van den Broek Patisseriebijbel recensie

Rutger van den Broek Patisseriebijbel recensie

Patisseriebijbel

Rutger bakt dé Franse klassiekers: van macarons tot madeleines en van éclairs tot brioche en croissants

  • Auteur: Rutger van den Broek (Nederland)
  • Soort boek: bakboek, kookboek
  • Uitgever: Carrera Culinair
  • Reeks: Kookbijbels
  • Verschijnt: 4 november 2025
  • Omvang: 512 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek / ebook
  • Prijs: € 34,99 / € 16,99
  • Boek bestellen bij: Boekenwereld / Bol / Libris

Rutger van den Broek Patisseriebijbel recensie

Als er in de media een boekbespreking, review of recensie verschijnt van Patisseriebijbel, Rutger bakt dé Franse klassiekers: van macarons tot madeleines en van éclairs tot brioche en croissants, geschreven door Rutger van den Broek, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Flaptekst van het nieuwe kookbijbel kookboek van Rutger van den Broek

Van tartelettes tot macarons, van eclairs tot madeleines en van croissants tot verfijnde Franse taarten – in Patisseriebijbel vind je alle Franse klassiekers en meer. Met ruim 200 recepten en meer dan 30 technieken voorzien van stap voor stap foto’s, bak jij zelf de allerlekkerste patisserie. De recepten zijn, zoals je van Rutger gewend bent, uitgebreid getest en duidelijk uitgelegd.

Voor Patisseriebijbel verbleef hij langdurig in Parijs met maar één doel: de Franse patisserie voor thuisbakkers haalbaar maken!

Rutger van den Broek is geboren in 1986 in Hilversum. Hij is kookboekauteur en won de eerste editie van Heel Holland Bakt. Van zijn bestsellers BakbijbelKoekjesbijbel en Toetjesbijbel zijn al meer dan 350.000 exemplaren verkocht. Daarnaast verschenen van zijn hand onder andere De bakatlasHet makkelijke bakboek en Het hartige bakboek. Wekelijks deelt Rutger ook nieuwe recepten op zijn populaire bakblog RutgerBakt.

Bijpassende boeken en informatie