Tom Hillenbrand Moord aan tafel recensie

Tom Hillenbrand Moord aan tafel recensie

Moord aan tafel

Moord op het menu-serie deel 1

  • Auteur: Tom Hillenbrand (Duitsland)
  • Soort boek: culinaire thriller, Luxemburg thriller
  • Origineel: Teufelsfrucht (2011)
  • Uitgever: De Fontein
  • Verschijnt: 27 februari 2024
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 17,99 / € 9,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de eerste culinaire thriller van Tom Hillebrand

Deel 1 in de Moord op het menu-serie. Voormalig sterrenchef Xavier Kieffer heeft afstand gedaan van de haute cuisine en runt een klein restaurant in de hoofdstad van Luxemburg, waar hij zijn gasten Huesenziwwi, Bouneschlupp en Rieslingpaschtéit serveert. Maar dan stort op een dag een gerenommeerde Parijse gastro-criticus dood neer in zijn restaurant – en plotseling wordt Kieffer verdacht van moord.

In een poging zijn onschuld te bewijzen, gaat Kieffer zelf op onderzoek uit. Daarbij stuit hij op een mysterieus, buitengewoon lekker fruit, gewetenloze voedingsbedrijven en egoïstische tv-koks. Kieffer duikt steeds dieper in de gastronomische scene, die wordt gedomineerd door concurrentie en kwaliteitsdruk.

Tom Hillenbrand Moord aan tafel recensie

Zodra er een boekbespreking of recensie van Moord aan tafel, de eerste thriller in de reeks over misdaad in de Culinaire wereld van Luxemburg, geschreven door Tom Hillenrand, verschijnt in de media, kun je er hier over lezen.

Bijpassende boeken