Kluun Giphart Het eeuwige geziek Recensie

Kluun Giphart Het eeuwige gezeik Recensie

Kluun Giphart Het eeuwige gezeik Recensie Informatie Voebalboek
In mei 2017 verschijnt het voetbalboek van Kluun en Ronald Giphart – Het eeuwige gezeik bij de Voetbal Inside uitgeverij. Op deze pagina kun je de Kluun Giphart Het eeuwige gezeik Recensie informatie voetbalboek boekbespreking en bestekinformatie vinden.

– Titel: Het eeuwige gezeik
– Soort boek: voetbalverhalen
– Schrijver: Kluun, Ronald Giphart (Nederland)
– Uitgever: Voetbal Inside
– Verschijnt: 15 mei 2017
– Omvang: 288 pagina’s
– Uitgave: Paperback
– Prijs: € 19,99
– Oordeel redactie: Nog niet gelezen
…Meer Informatie en Bestelmogelijkheden >

Kluun Giphart Het eeuwige gezeik Recensie
Het voetbalboek van Kluun en Ronald Giphart is nog niet gelezen door de redactie. Zodra dit wel het geval is kun je hier de Kluun Giphart Het eeuwige gezeik recensie lezen.

Flaptekst en inhoud Kluun & Giphart – Het eeuwige gezeik
Natuurlijk zijn er ekende barre periodes in de Nederlandse voetbalgeschiedenis als 1889-1973 of de vroege Jaren 80, maar was 1974 eigenlijk – achteraf bezien – niet veel pijnlijker? Waren we in 1988 nou echt wel zo goed? En waarom werden we in 1998 geen wereldkampioen? De laatste noodlottige 89 minuten in de WK-finale van 1974, en de rode kaart van Wim Kieft in Brussel, het afbraakvoetbal van Oranje op de WK’s van 2006 en 2010 (om maar te zwijgen over 1976…), de penaltydrama’s door de eeuwen heen… Maar was het allemaal wel zo goed zoals wij het herinneren? Kluun en Giphart helpen de voetballiefhebber met een andere blik te kijken naar verleden, heden en toekomst van het Nederlands elftal. In barre voetbaltijden is dit het ultieme feelgood boek voor de geplaagde Oranje-fan.

Bijpassende Boeken en Informatie
Voetbal Inside Boeken Overzicht
Nieuwe Boeken Mei 2017