A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters Recensie

A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters Recensie Waardering en Informatie. Op  29 mei 2018 is in de reeks Privé-domein van Uitgeverij De Arbeiderspers het boek van A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters verschenen. Op deze pagina kun je de A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters recensie waardering en informatie over de inhoud het boek lezen.

A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters Recensie

A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters Recensie

Zodra het boek door de redactie gelezen is kun je op deze pagina de A.H.J. Dautzenberg Ik besta uit twee letters recensie en waardering vinden. Uiteraard zijn uitgebreide informatie over de inhoud van dit autobiografische boek en gegevens over de inhoud en bestelinformatie nu al te lezen op deze pagina.

A.H.J. Dautzenberg – Ik besta uit twee letters

Privé-domen 298

 • Titel: Ik besta uit twee letters
 • Schrijver: A.H.J. Dautzenberg (Nederland)
 • Soort boek: autobiografische verhalen
 • Uitgever: De Arbeiderspers, privé-domein 298
 • Verschenen: 29 mei 2018
 • Omvang: 718 pagina’s
 • Uitgave: Paperback / Ebook
 • Prijs: € 27,99 / € 12,99

Inhoud A.H.J. Dautzenberg – Ik besta uit twee letters

In de vroege ochtend van 13 december 1967 wordt A.H.J. Dautzenberg geboren, drie minuten na zijn broer. Pas enkele uren voor de bevalling hoort zijn moeder dat ze zwanger is van een tweeling, en in allerijl wordt een tweede naam bedacht. Een halve eeuw later gaat Dautzenberg op zoek naar zijn gelukkige jeugd. Hij trekt tijdelijk in bij zijn tweelingbroer die sinds enkele jaren in het ouderlijk huis woont en met wie hij een gecompliceerde relatie onderhoudt. Ik bestaat uit twee letters is een compromisloze verzameling dagboekaantekeningen, zeer korte verhalen, essayistische betogen, brieven, gedichten en strips.

A.H.J. Dautzenberg Informatie

 • Volledige naam: Antonius Hedwig Jozef Dautzenberg
 • Geboren: woensdag 13 december 1967
 • Geboorteplaats: Heerlen, Limburg, Nederland
 • Discipline: schrijver
 • Genre: romans, verhalen, toneel
 • …Boeken van A.H.J. Dautzenberg >

Bijpassende Boeken en Informatie