Anna Thomas – Onder de Spaanse zon

Anna Thomas Onder de Spaanse zon Neuva Vida 1 recensie en informatie van deze feelgood roman. Op 23 maart 2021 verschijnt bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff het eerste deel van Neuva Vida feelgood romans van Anna Thomas.

Anna Thomas Onder de Spaanse zon Neuva Vida 1 recensie en informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de feelgood roman Onde de Spaanse zon, Nueva Vida deel 1. Het boek is geschreven door Anna Thomas. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het eerste deel van de Nueva Vida feelgood romans van de Nederlandse schrijfster Anna Thomas.

Anna Thomas Onder de Spaanse zon Neuva Vida 1 Recensie

Onder de Spaanse zon

Nueva Vida deel 1

  • Schrijfster: Anna Thomas (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse feelgood roman
  • Uitgever: Luitingh-Sijthoff
  • Verschijnt: 23 maart 2021
  • Uitgave: Paperback / Ebook / Luisterboek
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de eerste Nueva Vida roman

Onder de Spaanse zon van Anna Thomas is het eerste deel van Nueva Vida, een heerlijke nieuwe feelgoodserie waarin je wilt blijven doorlezen!

Drie vriendinnen, veertigers, die elkaar na jaren weer terugzien, nemen de benen op de avond van een 25-jarig huwelijksfeest dat ze samen vieren. Hun relaties staan onder druk en ze hebben alle drie genoeg van het ‘Is dit het nou?’-gevoel. Ze laten alles achter en gaan naar Spanje, waar ze ooit de vakantie van hun leven hadden. Daar koopt een van hen in een opwelling een klein leegstaand dorp, Nueva Vida. Kunnen zij daar hun dromen waarmaken? Een heerlijke serie die je wilt blijven doorlezen, vol herkenbare personages, humor, spanning, avontuur, liefde en veel Spaanse zon.

Bijpassende boeken en informatie