Arthur Brand – De paarden van Hitler Recensie en Informatie

Arthur Brand De paarden van Hitler recensie en informatie over de inhoud van het boek van kunstdetective Arhur Brand. Op 6 maart 2019 is bij Uitgeverij Boekerij het boek van Arthur Brand – De paarden van Hitler verschenen.

Arthur Brand De paarden van Hitler Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de Arthur Brand De paarden van Hitler recensie en waardering lezen. Daarnaast zijn hier gegevens over de uitgave en bestelmogelijkheden van het boek pgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek van Arthur Brand – De paarden van Hitler.

Arthur Brand De paarden van Hitler Recensie en Informatie

Arthur Brand – De paarden van Hitler

Hoe de kunstdetective zijn sensationeelste ontdekking deed en wereldnieuws werd

  • Titel: De paarden van Hitler
  • Schrijver: Arthur Brand (Nederland)
  • Soort boek: non-fictie boek, true-crime
  • Uitgever: Boekerij
  • Verschenen: 6 maart 2019
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Tags: kunstdetective, kunstroof

Arthur Brand bij De Wereld Draait Door

Kortgeleden heeft Arthur Brand weer een bijzonder schilderij opgespoord. Dit keer gaat het om een werk van Pablo Picasso dat in 1999 is gesloten en dooor hem werd teruggevonden in Amsterdam. Hij komt hierover vertellen in de DWDD uitzending van dinsdag 26 maart 2019.

Inhoud Arthur Brand De paarden van Hitler

De paarden van Hitler is een ongelooflijk spannend, waargebeurd verhaal over geheime diensten, oud-nazi’s, neonazi’s en heel veel geld.

Tijdens een bezoek aan zijn oude leermeester krijgt kunstdetective Arthur Brand een foto te zien van de paarden van Hitler, twee metershoge beelden die Hitler ooit voor de Rijkskanselarij had laten plaatsen. Ze worden te koop aangeboden. Maar die wereldberoemde beelden waren toch in de Slag om Berlijn vernietigd? Dit moeten vervalsingen zijn.

Brand ontdekt echter dat de paarden geen vervalsingen zijn. Hij gaat als een ware detective op onderzoek uit en probeert te achterhalen waar de beelden de afgelopen zeventig jaar bleven, wie ze in handen had en wie ze nu voor veel geld op de zwarte markt wil verkopen. Tijdens zijn spannende zoektocht ontmoet hij kopstukken van criminele organisaties, oud-nazi’s, oud-KGB’ers, neonazi’s, louche figuren en Oost-Duitse ex-politie – ze blijken er allemaal mee te maken te hebben. Uiteindelijk weet Brand, samen met de Duitse politie, de beelden te confisqueren. Hij haalt er het wereldnieuws mee.

Bijpassende Boeken en Informatie