Bernard Wesseling – Midzomer stadsmoe

Bernard Wesseling Midzomer stadsmoe recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe roman. Op 17 maart 2020 verschijnt bij Uitgever Querido de nieuwe roman, geschreven door Bernard Wesseling.

Bernard Wesseling Midzomer stadsmoe Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van Midzomer, stadsmoe, de roman van Bernard Wesseling. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Bernard Wesseling.

Bernard Wesseling Midzomer stadsmoe Recensie001Boek-Bestellen

Midzomer, stadsmoe

  • Schrijver: Bernard Wesseling (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 17 maart 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de nieuwe roman van Bernard Wesseling

Rochus Veldman is fietskoerier. Hij doorkruist de stad en overpeinst het lot van zijn oudste vriend, die als vermist is opgegeven. Straten en cafés roepen zijn aanwezigheid op en vaak denkt hij hem te zien. Maar de pogingen tot herinneren lijken zijn desintegratie te bespoedigen, en hij trekt zich in zijn vrije tijd terug op zijn verdieping. Rochus’ onmacht om aan het leven deel te nemen wordt doorbroken door zijn ontmoeting met Alma. Zij voert hem mee naar Lesbos, waar hij wordt uitgedaagd de activist te worden die zijn vriend naliet te zijn.

Bijpassende Boeken en Informatie