Bernard Wesseling – Midzomer stadsmoe

Bernard Wesseling Midzomer, stadsmoe recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse roman. Op 7 mei 2020 verschijnt bij Uitgeverij Querido de nieuwe roman van Bernard Wesseling.

Bernard Wesseling Midzomer stadsmoe Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van Midzomer, stadsmoe, de roman van Bernard Wesseling. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Bernard Wesseling.

Bernard Wesseling Midzomer stadsmoe Recensie001Boek-Bestellen

Midzomer, stadsmoe

  • Schrijver: Bernard Wesseling (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman
  • Uitgever: Querido
  • Verschijnt: 7 mei 2020
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Bernard Wesseling te gast bij radioprogramma Kunststof

Op dinsdag 19 mei 2020 is Bernard Wesseling vanaf 19.30 te gast in het NPO Radio 1 programma Kunststof. Hij wordt geïnterviewd naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwe roman.

Flaptekst van de nieuwe roman van Bernard Wesseling

Rochus Veldman is fietskoerier. Hij doorkruist de stad en overpeinst het lot van zijn oudste vriend, die als vermist is opgegeven. Straten en cafés roepen zijn aanwezigheid op en vaak denkt hij hem te zien. Maar de pogingen tot herinneren lijken zijn desintegratie te bespoedigen, en hij trekt zich in zijn vrije tijd terug op zijn verdieping. Rochus’ onmacht om aan het leven deel te nemen wordt doorbroken door zijn ontmoeting met Alma. Zij voert hem mee naar Lesbos, waar hij wordt uitgedaagd de activist te worden die zijn vriend naliet te zijn.

Bijpassende Boeken en Informatie