Bjorn Van den Eynde – Stoute kleine piranha

Bjorn Van den Eynde Stoute kleine piranha recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Vlaamse thriller. Op 5 juni 2024 verschijnt bij Pelckmans Uitgevers de nieuwe thriller van Bjorn Van den Eynde. Hier lees je informatie over de inhoud en uitgave van de thriller. Bovendien is er aandacht voor de boekbesprekingen en recensie van Stoute kleine piranha, geschreven door Bjorn Van den Eynde.

Bjorn Van den Eynde Stoute kleine piranha recensie en informatie

Als er in de media een boekbespreking of recensie verschijnt van de tweede De Vrieze & Durmez thriller, Stoute kleine piranha, geschreven door de Vlaamse thrillerschrijver Bjorn Van den Eynde, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

Bjorn Van den Eynde is geboren in 1984 in de Vlaamse deelgemeente Kessel. Hij studeerde Audiovisuele Kunsten aan het RITS in Brussel. In 2006 studeerde hij cum laude af en ging erna aan het werk als regisseur en scenarist voor televisie en film.

Hij schreef een aantal jeugdromans en kinderboeken, vaak gekoppeld aan het werk dat hij voor televisie maakte. Daarnaast verscheen in 2023 De engelenmoord, zijn eerste thriller. Het verschijnen van zijn tweede thriller staat, waarover je hier veel informatie kunt lezen, staat gepland voor30 mei 2024.

Bjorn Van den Eynde Stoute kleine piranha

Stoute kleine piranha

De Vrieze & Durmez thriller 2

  • Auteur: Bjorn Van den Eynde (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Pelckmans Uitgevers
  • Verschijnt: 5 juni 2024
  • Omvang: 450 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,00
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe thriller Bjorn Van den Eynde

Gent staat in rep en roer wanneer de 30-jarige Sarah Martens tijdens de Gentse Feesten verdwijnt. Omdat haar minnaar een paar dagen later dood wordt teruggevonden met vreemde wonden in zijn lies, maakt de lokale politie jacht op de echtgenoot van Sarah. Iedereen gaat uit van een passionele moord en ontvoering.

Maar terwijl de pers het verhaal van de driehoeksverhouding brengt als een vaststaand feit, stijgt bij de federale politie in Brussel de nervositeit. De modus operandi van de moordenaar doet erg denken aan die van een nooit gevatte dader, die vijf jaar geleden in verschillende Europese landen feiten pleegde en exact dezelfde wonden toebracht in de lies van zijn slachtoffers.

Nathan Durnez wil deze zaak absoluut oplossen en probeert Marjolein De Vriese, een jonge Vlaamse ex-rechercheur en kunstliefhebster, te overtuigen hem te helpen. De twee moeten immers snel zijn. Als de Waalse rechercheur gelijk heeft, daalde een paar dagen geleden een monster neer in België, dat honger heeft naar meer.

Bjorn Van den Eynde De engelenmoord recensieBjorn Van den Eynde (België) –  De engelenmoord
Vlaamse thriller
Uitgever: Pelckmans Uitgevers
Verschijnt: 25 mei 2023

Bijpassende boeken en informatie