FC Barcelona Het Ultieme Fanboek Recensie

FC Barcelona Het Ultieme Fanboek Recensie

FC Barcelona Het Ultieme Fanboek Recensie
Uitgeverij Voetbal International heeft er goed aan gedaan om FC Barcelona Het Ultieme Fanboek te laten schrijven door een echter kenner van de voetbalclub en de stad Barcelona Edwin Winkels. Al decennia lang volgt hij de club, spelers en officials op de voet doordat hij de stad en Catalonië tot in detail kent, weet je zo goed als zeker dat er geen onzin geschreven wordt. Zijn vorig jaar verschenen boek Johan Cruijff in Barcelona is daar wel het duidelijkste bewijs van. Een boek dat terecht is geprezen.

Goed geschreven, informatief en vol wetenswaardigheden over FC Barcelona
Ook in FC Barcelona Het Ultieme Fanboek, dat is verschenen in de reeks boeken Voetbal International Kids, levert Edwin Winkels het bewijs dat hij kan schrijven. In korte duidelijke hoofdstukken beschrijft het het wel en wee van misschien wel de beroemdste voetbalclub ter wereld. En alhoewel het boek bedoeld is voor jongens en meiden is het nergens kinderachtig. Sterker nog, waarschijnlijk zullen heel wat volwassen voetballiefhebbers ook plezier beleven aan het boek. De geschiedenis van de club, de meest bekende en beroemde spelers en coaches, Nederlandse voetballers en trainers die voor FC Barcelona hebben gespeeld, de successen, het beroemde Camp Nou stadion, Het FC Barcelona dreamteam en een Barcelona kwis. Al deze onderwerpen en nog veel meer passeren de revue. En dit alles geïllustreerd met mooie foto’s. Kortom een leuk, leerzaam en mooi boek voor jonge (en oude) voetballiefhebbers voor een bedrag van slechts vijftien Euro. Edwin Winkels FC Barcelona Het Ultieme Fanboek krijgt ++++ (uitstekend).

EDWIN WINKELS – FC BARCELONA HET ULTIEME FANBOEK INFORMATIE
– Titel: FC Barcelina Het Ultieme Fanboek
– Schrijver: Edwin Winkels (Nederland)
– Soort boek: voetbalboek, fotoboek
– Uitgever: Voetbal International Kids
– Verschenen: 22 maart 2017
– Omvang: 96 pagina’s (met veel foto’s)
– Uitgave: Gebonden Boek
– Prijs: € 14,99
– Oordeel redactie: ++++ (uitstekend)
…Meer Informatie en Bestellen >

Flaptekst FC Barcelona Het Ultieme Fanboek
Een prachtig fotoboek vol verhalen, records en feiten over een van de mooiste en meest succesvolle clubs ter wereld: Barça. Van het beroemde stadion Camp Nou, tot en met de vele beroemde spelers die hier voetbalden. Cruijff, Neeskens, Romario, Koeman, Laudrup, Ronaldinho, Neymar, Suárez en Messi. Met schitterende foto’s van toen en nu. Barcelona is een club met een grote historie. De vele prijzen en bekers, de bijzondere plek in Spanje als Catalaans team, de speciale band met de Nederlanders (Michels, Cruijff, Rijkaard, Van Gaal, Koeman), alles komt voorbij. FC Barcelona is een van de toeristische trekpleisters in Barcelona. Een bezoekje aan Camp Nou hoort bij een reis naar Barcelona, zeker als je met kinderen reist. FC Barcelona staat voor absoluut topvoetbal en is als club een ijzersterk merk – voor jong en oud.

Bijpassende Boeken en Informatie
Edwin Winkels – Johan Cruijff in Barcelona Recensie en Informatie
Nieuwe Boeken over Voetbal
Jongensboeken Tips