Prentenboek Wereldsteden Recensie Atlas Informatie

Prentenboek Wereldsteden Recensie Atlas Informatie

Prentenboek Wereldsteden Recensie Atlas Informatie
Uitgeverij Rubinstein heeft in de reeks mooie prentenboeken die sinds enige tijd worden uitgeven weer een zeer mooi deel toegevoegd. Het prentenboek Wereldsteden. Een atlas met 30 stadsplattegronden is een lust voor het oog. In korte en bondige tekstjes en geïllustreerd met leuke en originele tekeningen worden in het kort 30 wereldsteden getoond. De belangrijkste bezienswaardigheden worden bezocht. De stadsbewoners worden tot leven gebracht. Eten en drinken komen voorbij. En natuurlijk wordt er verteld over de geschiedenis van elke stad.

Prentenboek Wereldsteden, een lust voor het oog!
Veel van de bekende steden ter komen voorbij in Wereldsteden. Het prentenboek is werkelijk een lust voor het oog! Het prentboek is bedoeld voor kinderen in de peuterleeftijd die door te bladeren in het boek een echte wereldreis kunnen maken. Maar menig volwassene zal blij zijn als dit mooie boek cadeau wordt gegeven. Het prentenboek Wereldsteden. Een atlas met 30 stadsplattegronden krijgt ++++ (uitstekend).

– Titel: Wereldsteden
– Schrijfster: Georgia Cherry
– Tekeningen: Martin Haake
– Soort boek: prentenboek, atlas
– Leeftijd: vanaf circa 4 jaar
– Uitgever: Rubinstein
– Verschenen: februari 2017
– Omvang: 64 pagina’s (met tekeningen)
– Uitgave: Gebonden Prentenboek
– Prijs: € 24,99
– Oordeel: +++++ (uitstekend) Theo Jordaan
…Meer Informatie en Bestellen >

Inhoud Prentenboek Wereldsteden
Ga op wereldreis langs 30 swingende steden met deze kleurrijke atlas. Bezoek iconische gebouwen en culturele hotspots. Ontmoet beroemde inwoners en lees over bestemmingen die voor kinderen extra leuk zijn: de mooiste dierentuinen of de geweldigste kabelbanen. De gedetailleerde stadsplattegronden in dit boek zorgen voor uren kijkplezier voor jong en oud. Lees alles over de stad voor jouw volgende stedentrip; je was nog nooit zo goed voorbereid!

Met de volgende wereldsteden: Lissabon, Barcelona, Londen, Amsterdam, Parijs, Rome, Berlijn, Helsinki, Oslo, Kopenhagen, Stockholm, Athene, Istanbul, Praag, Boedapest, Moskou, Montreal, Toronto, Chicago, New York, San Francisco, Mexico-Stad, Rio de Janeiro, Buenos Aires, Kaapstad, Hongkong, Tokio, Seoel, Mumbai en Sydney.

Bijpassende Boeken en Informatie
Boeken over Steden Overzicht
Nieuwe Kinderboeken Tips