Bridget Maasland – Hoe word ik vijftig?

Bridget Maasland Hoe word ik vijftig? recensie, review en informatie over de inhoud boek over een zoektocht naar de beste mentale en fysieke versie van zichzelf. Op 9 november 2024 verschijnt bij Uitgeverij Volt het boek van tv-presentatrice Bridget Maasland over hoe het is om als vrouw vijftig te worden. Het boek verschijnt trouwens op de dag waarop Bridget Maasland 50 jaar wordt. Hier lees je informatie over de inhoud van het boek, de schrijfster en over de uitgave.

Bridget Maasland Hoe word ik vijftig recensie

Mochten er in de media een review, boekbespreking of recensie verschijnen van Hoe wordt ik vijftig? geschreven door tv-presentatrice Bridget Maasland, dan besteden we er op deze pagina aandacht aan.

 • “Bridget schreef een stoer en eerlijk boek over zichzelf en die verdomde overgang, zonder tuttig of klagerig te worden. Bridget bewijst dat het leven na de vijftig nog steeds bruisend kan zijn.” (Saskia Noort)
 • “Bridget legt zichzelf onder de loep en deelt haar levenslessen op eerlijke en humoristische wijze. Vrouw naar mijn hart!” (Heleen van Royen)
 • “Ik verheug me op dit boek! Bridget vindt alles uit over 50 worden zodat jij dat lekker niet hoeft te doen.” (Claudia de Breij)

Bridget Maasland Hoe word ik vijftig

Hoe word ik vijftig?

Een zoektocht naar de beste mentale en fysieke versie van mezelf

 • Auteur: Bridget Maasland (Nederland)
 • Soort boek: lifestyleboek
 • Uitgever: Uitgeverij Volt
 • Verschijnt: 9 november 2024
 • Omvang: 224 pagina’s
 • Uitgave: paperback / ebook
 • Prijs: € 22,99
 • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek van Bridget Maasland

Voor televisiewerk bejaard, in de natuur niets meer waard. Slecht slapen, stramme spieren, niet vooruit te branden. Het roer moet om. Maar hoe? In Hoe word ik vijftig? gaat presentatrice Bridget Maasland op zoek naar manieren om de beste versie van zichzelf te worden. De overgang is wellicht geen taboe meer maar er is nog heel veel onbesproken. In haar boek vertelt ze openhartig over haar zoektocht vol leerzame momenten, struikelblokken en eyeopeners. Van hormonen, fine aging, stoppen met drinken en het verwerken van oude trauma’s tot het verwijderen van haar borstimplantaten: het komt allemaal voorbij. Goudeerlijk, met een knipoog, boordevol informatie en vrolijke anekdotes die herkenning én erkenning oproepen. In de hoop jou te inspireren met voorbeelden én handvatten, zodat ook jij de beste versie van jezelf kunt worden.

Bridget Maasland is geboren op 9 november 1974 in Den Haag. Ze is presentatrice, tv-producer en podcastproducer. Ze werd bekend als vj voor TMF, maakte talloze succesvolle televisieprogramma’s (waaronder de bekende Hoe word ik-reeksen) en lanceert half juli GRAPES, een online platform en skincarelijn voor vrouwen die mooi oud willen worden.

Bijpassende boeken