Bruce Springsteen Compleet

Jean-Michel Guesdon en Michel Margotin Bruce Springsteen Compleet recensie en informatie boek over het verhaal van de 344 songs. Op 1 februari 2023 verschijnt bij uitgeverij WBOOKS het boek met uitgebreide informatie over alle liedjes van de Amerikaanse singer songwriter Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen Compleet recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van Bruce Springsteen compleet, Het verhaal van de 344 songs. Het boek is geschreven door Jean-Michel Guesdon en Michel Margotin. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het boek over alle songs van de Amerikaanse rockzanger Bruce Springsteen.

Bruce Springsteen Compleet Boek over het verhaal van de 344 songs

Bruce Springsteen Compleet

Het verhaal van de 344 songs

  • Schrijvers; Jean-Michel Guesdon, Michel Margotin (Frankrijk)
  • Soort boek: muziekboek
  • Uitgever: WBOOKS
  • Verschijnt: 1 februari 2023
  • Omvang: 680 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 69,95
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over de songs van Bruce Springsteen

We beginnen bij Greetings from Asbury Park, NJ en eindigen bij Letter To You — daartussenin vinden we absoluut klassieke Springsteen-albums als Darkness on the Edge of Town, Nebraska en Born in the U.S.A.. Bruce Springsteen compleet biedt het volledige verhaal van de ‘boss’ in 670 pagina’s. Achter elk Springsteenliedje zijn verhelderende inzichten op te doen over de creatieve inspiratie van de songwriter en zanger uit New Jersey, die een bijzondere hoek voor zichzelf in de populaire cultuur wist te creëren door te zingen over het arbeidersleven in de Verenigde Staten.

Bruce Springsteen compleet is de meest volledige geschiedenis van een van de grootste muzikanten aller tijden en geeft je de achtergrondinformatie bij alle nummers, waaronder de hits “Born to Run”, “Thunder Road”, “The River”, “Born in the U.S.A” en “Streets of Philadelphia”. Chronologisch gearrangeerd en uitermate gedetailleerd gaan de auteurs van dit boek de songs, albums, live-opnames, out-takes, rariteiten en samenwerkingen zoals die met de E Street Band bij langs, van vroege hits als “Blinded by the Light” en “Spirit in the Night” tot meesterwerken als “Dancing in the Dark” en “Tucson Rain”.

Aangevuld met honderden foto’s en een gedetailleerde analyse van elke afzonderlijke song, is dit bij uitstek het meest-omvattende Springsteen-overzicht op de planeet.

Bijpassende boeken en informatie