Buitengeluk Campinggids

Buitengeluk Campinggids Nederlandse natuurcampings van Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans. Op 17 maart 2020 verschijnt bij Kosmos Uitgevers deze nieuwe campinggids met tips voor kamperen en logeren in de Nederlandse natuur.

Buitengeluk Campinggids Nederlandse natuurcampings

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Buitengeluk, de campinggids van de mooiste Nederlandse natuurcampings, geschreven door Marleen van den Elsen en Marleen Brekelman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe campinggids.

Buitengeluk Campinggids Nederlandse natuurcampings001Boek-Bestellen

Buitengeluk

Kamperen en logeren in de natuur

  • Schrijfsters: Marleen van den Elsen, Marleen Brekelmans (Nederland)
  • Soort boek: campinggids
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 17 maart 2020
  • Omvang: 128 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de campinggids Buitengeluk

Buitengeluk is een praktische gids voor wie basic of luxe wil overnachten in de natuur op 30 bijzondere, Nederlandse campings.

Buitengeluk is een praktische gids over kamperen in Nederland, samengesteld door Marleen van den Elsen en Marleen Brekelmans. In prachtige foto’s laten zij de 30 mooiste natuurcampings, charmecampings, kleine campings en idyllische campings van Nederland zien. Allemaal nét even anders. Heb je geen eigen tent of caravan? Huur een ingerichte safaritent, stoere boomhut of stijlvolle yurt en het buitengenieten kan beginnen. Eindeloze zoektochten naar de perfecte kampeervakantiebestemming behoren tot het verleden met de ideale campinggids voor Nederland.

Bijpassende Boeken en Informatie