Carl Friedman – Verzameld werk

Carl Friedman Verzameld werk recensie en informatie. Op 25 juni 2021 verschijnt bij Uitgeverij Van Oorschot het boek met alle romans, verhalen en gedichten van de Nederlandse schrijfster Carl Friedman.

Carl Friedman Verzameld werk recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het Verzameld werk. Het boek is geschreven door Carl Friedman. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de bundeling van de romans, verhalen en gedichten van de Nederlandse schrijfster Carl Friedman.

Carl Friedman Verzameld werk Recensie

Verzameld werk

  • Schrijfster: Carl Friedman (Nederland)
  • Soort boek: roman, verhalen
  • Uitgever: Van Oorschot
  • Verschijnt: 25 juni 2021
  • Omvang: 756 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek 

Flaptekst van het de verzamelde romans en verhalen van Carl Friedman

Toen Carl Friedman debuteerde met Tralievader vestigde zij met deze aangrijpende en ontroerende novelle onmiddellijk haar naam. Tralievader en haar tweede korte roman, Twee koffers vol, groeiden uit tot haar beroemdste boeken: ze vonden hun weg naar een breed lezerspubliek, van liefhebbers tot scholieren, en er werden tot op de dag van vandaag vele tienduizenden exemplaren van verkocht. Maar Friedman schreef nog heel veel meer, waarvan een zeer groot deel nooit in druk verscheen.

Behalve haar bekende romans, verhalen- en columnbundels bevat het Verzameld werk een grote hoeveelheid ongepubliceerde verhalen, zowel voltooide als onvoltooide, aangevuld met verspreide stukken en gedichten. Voor het eerst verschijnt ook de roman Zwemmers in de nacht, de laatste waaraan Carl Friedman bij leven werkte. Het Verzameld werk wordt ingeleid door Frits Abrahams.

Bijpassende boeken en informatie