Chandler Baker – Fluisternetwerk

Chandler Baker Fluisternetwerk recensie en informatie over de inhoud van deze Amerikaanse roman. Op 3 september 2019 verschijnt bij Uitgeverij A.W. Bruna de Me Too roman van de Amerikaanse schrijfster Chandler Baker.

Chandler Baker Fluisternetwerk Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Fluisternetwerk. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van de Amerikaanse schrijfster Chandler Baker.

Chandler Baker Fluisternetwerk Recensie

Fluisternetwerk

  • Schrijfster: Chandler Baker (Verenigde Staten)
  • Soort boek: Amerikaanse roman, me too roman
  • Origineel: Whisper Network (2019)
  • Uitgever: A.W. Bruna
  • Verschijnt: 3 september 2019
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de roman Fluisternetwerk

Razendspannende roman voor liefhebbers van Liane Moriarty en Big Little Lies.

Sloane, Ardie, Grace en Rosalita werken al jaren bij Truviv, Inc. Het plotselinge overlijden van de directeur betekent dat hun baas, Ames, waarschijnlijk de leiding over het hele bedrijf zal overnemen. Ames wordt al jaren omringd door geruchten over hoe hij vrouwen behandelt. Deze geruchten zijn altijd genegeerd, onder de tafel geveegd door degenen hogerop.

Maar de wereld is veranderd, en de vrouwen bezien zijn promotie nu in een ander licht. Deze keer, als ze ontdekken dat Ames zich ongepast gedraagt, zullen ze het niet zomaar laten gaan. Deze keer zullen ze besluiten dat het genoeg is geweest.

Het besluit van Sloane en haar collega’s zet een catastrofale beweging in gang in het kantoor. Leugens zullen worden ontmaskerd. Geheimen zullen worden onthuld. En niet iedereen zal het overleven. Al hun levens – als vrouwen, moeders, echtgenotes, vriendinnen, zelfs als tegenstanders – zullen dramatisch veranderen.

Bijpassende Boeken en Informatie