Chrétien Breukers – En in de nacht een riem

Chrétien Breukers En in de nacht een riem recensie en informatie over de inhoud van de roman. Op 18 oktober 2019 verschijnt bij Uitgeverij Oevers de nieuwe roman van de Nederlandse schrijver Chrétien Breukers.

Chrétien Breukers En in de nacht een riem Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van En in de nacht een riem, de roman van Chrétien Breukers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van Chrétien Breukers.

Chrétien Breukers En in de nacht een riem Recensie

En in de nacht een riem

  • Schrijver: Chrétien Breukers (Nederland)
  • Soort boek: liedesroman, psychologische roman
  • Uitgever: Uitgeverij Oevers
  • Verschijnt: 18 oktober 2019
  • Omvang: 200 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Flaptekst van de roman

Met En in de nacht een riem schreef Chrétien Breukers de liefdesroman van zijn generatie.

Thomas Meerman ligt met koorts in bed. Hij denkt na en droomt. Over zijn leven en over de liefde. Meerman ontdekt wat de waarheid is en waar die woont: in het lichaam. In het lichaam van zijn vrouw Leonie en van zijn minnares Jitka. En in dat van hemzelf.

‘De waarheid is iets heel anders dan wat ik altijd voor de waarheid heb gehouden. De waarheid is een ding met stekels en weerhaken, de waarheid heeft een koffer vol zwepen en rietjes en riemen en touwen en andere accessoires en de waarheid duldt wel tegenspraak, alleen word je dan gestraft.’

En in de nacht een riem is een lyrische liefdesroman, een uit fragmenten opgebouwde lofzang op het lichaam en een ode aan de pijn-die-waarheid is.

Bijpassende Boeken en Informatie