Christian De Coninck – Dodenspel

Christian De Coninck Dodenspel recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe Brussel thriller. Op 17 april 2023 verschijnt bij uitgeverij Houtekiet de nieuwe historische thriller van de commissaris en woordvoerder bij de Politie Brussel Hoofdstad Christian De Coninck.

Christian De Coninck Dodenspel recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de historische thriller Dodenspel. Het boek is geschreven door Christian De Coninck. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe historische Brussel thriller van Christian De Coninck.

Christian De Coninck Dodenspel recensie

Dodenspel

  • Schrijver: Christian De Coninck (België)
  • Soort boek: historische Brussel thriller
  • Uitgever: Houtekiet
  • Verschijnt: 17 april 2023
  • Omvang: 408 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 22,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe Brussel thriller van Christian De Coninck

Een spannende historische politiethriller over een seriemoordenaar in de jaren 1920. Geschreven door de bekende commissaris Christian de Coninck.

Nabij de Grote Markt van Brussel wordt een juwelier overvallen en neergeschoten. Hij overlijdt ter plekke. De Cruyenaere wordt belast met het onderzoek. Aanvankelijk lijkt het lot hem te helpen. Een paar dagen na de feiten wordt de dader van de roofmoord immers dood in zijn kamer teruggevonden. In zijn afscheidsbrief bekent hij de feiten. Maar waarom is de pink van de man geamputeerd? Wanneer niet veel later opnieuw een lijk zonder pink wordt gevonden, schakelen Pynaert en De Cruyenaere een versnelling hoger. Hun onderzoek leidt tot een verschrikkelijke vaststelling.

Christian De Coninck (Brussel, 23 juli 1960) was commissaris en woordvoerder bij de Politie Brussel Hoofdstad. In 2007 debuteerde hij met ‘De Praagse Connectie’. Sindsdien is hij een gevestigde waarde in het Nederlandstalige thrillerlandschap. Zijn thrillers worden geroemd om hun hoog geloofwaardigheidsgehalte.

Bijpassende boeken en informatie