Portugal Reisgids Drive Your Adventure

Drive Your Adventure Portugal Reisgids

Drive Your Adventure Portugal reisgids recensie en informatie. Op 5 februari 2021 verschijnt bij Uitgeverij Lannoo deze nieuwe Portugal autoreisgids.

Drive Your Adventure Portugal reisgids recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van deze nieuwe Portugal reisgids. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe autoreisgids van Portugal.

Drive Your Adventure Portugal Reisgids Recensie

Drive Your Adventure – Portugal

  • Schrijvers: Clémence PolgeThomas Corbet
  • Soort boek: Portugal reisgids
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt: 5 februari 2021
  • Omvang: 224 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 

Flaptekst van de autoreisgids van Portugal

Beleef dat heerlijke gevoel van vrijheid: relaxed rondtrekken, in je eigen tempo, met je eigen kampeerbus! De gidsen van Drive Your Adventure geven je alvast een voorproefje, zodat je zin krijgt om op pad te gaan! Bovendien staan ze boordevol handige tips en nuttige informatie. In deze gids draait alles om Portugal, met zijn rijke, gevarieerde cultuur, adembenemende landschappen en ruige Atlantische kust.

Clémence en Thomas reisden twee maanden en 9000 km door dit fascinerende land en doen verslag van hun avonturen en ontmoetingen. Bovendien delen ze hun waardevolste ervaringen, interessantste routes en beste adresjes, compleet met schitterende foto’s. Drive Your Adventure – Portugal is een onmisbaar boek voor een goed georganiseerde maar vooral onvergetelijke roadtrip!

Bijpassende boeken en informatie