Ellen de Vriend – Blond op Bonaire

Ellen de Vriend Blond op Bonaire recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Bonaire thriller.  Op 11 mei 2020 verschijnt bij Karakter Uitgevers de nieuwe thriller van Ellen de Vriend.

Ellen de Vriend Blond op Bonaire Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de nieuwe  thriller Blond op Baonairet. Het boek is geschreven door Ellen de Vriend. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe thriller van de Nederlandse schrijfster Ellen de Vriend.

Ellen de Vriend Blond op Bonaire Recensie

Blond op Bonaire

  • Schrijfster: Ellen de Vriend (Nederland)
  • Soort boek: Bonaire thriller, Nederlandse thriller
  • Uitgever: Karakter Uitegevers
  • Verschijnt: 11 mei 2020
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst van de Bonaire thriller van Ellen de Vriend

Linda van Dam vertrekt met haar man Lex, dochter Luna (17) en haar vriendin Guusje voor een tropische vakantie naar Bonaire. Kort voor hun verblijf verdwijnen twee jonge vrouwen spoorloos, beiden blank en blond. Van de ene vrouw ontbreekt elk spoor, van de andere worden teenslippers en een fiets gevonden. Het gerucht dat ze zijn vermoord verspreidt zich als een lopend vuurtje over het eiland.

De vakantie van de familie Van Dam verandert ingrijpend wanneer Guusje verdwijnt. Machteloos en met een enorm schuldgevoel tegenover Guusjes moeder, gaat Linda zelf op onderzoek uit. Lukt het haar de waarheid te achterhalen? Blond op Bonaire is gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Bijpassende boeken en informatie