Frank Norbert Rieter – Oom Ludo

Frank Norbert Rieter Oom Ludo recensie en informatie over de inhoud van deze nieuwe Nederlandse roman. Op 2 juli 2020 verschijnt bij Uitgeverij Laviathan de roman van de Nederlandse schrijver Frank Norbert Rieter.

Frank Norbert Rieter Oom Ludo Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de roman Oom Ludo. Het boek is geschreven door Frank Norbert Rieter Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud deze roman van de Nederlandse schrijver Frank Norbert Rieter.

Frank Norbert Rieter Oom Ludo Recensie

Oom Ludo

  • Schrijver: Frank Norbert Rieter (Nederland)
  • Soort boek: Nederlandse roman
  • Uitgever: Uitgeverij Leviathan
  • Verschijnt: 2 juli 2020
  • Omvang: 234 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe roman van Frank Norbert Rieter

Oom Ludo geniet dagelijks van zijn uitzicht op een parkje totdat wordt aangekondigd dat er daar een flatgebouw zal verrijzen. Moet hij zich verzetten of leren omgaan met een veranderende wereld?

Op zijn queeste om een mogelijk noodlot af te wenden, ontmoet hij vrienden en vijanden. Maar wie is wie? Een de projectleider, een architect, een nachtelfje, een taxichaufeur, de eigenaar van een kiosk… het is een rariteitenkabinet van mensen met ieder hun eigen beweegredenen. En alle ontmoetingen brengen herinneringen boven aan zijn overleden moeder en zijn zeven zussen, met wie hij weinig contact heeft. Het is maar de vraag of het parkje gered kan worden, maar misschien moet Ludo in eerste plaats zichzelf leren redden.

Iedereen heeft wel een Oom Ludo in z’n leven. Som is het echt een oom, maar even zo vaak een buurman, een neef, een collega of een vriend. Misschien ben je zelf wel een beetje een Oom Ludo. Zonderling. Eenling. Introvert. Een beetje autistisch. Iemand die altijd net iets anders tegen de wereld aankijkt dan anderen. Dat is soms hinderlijk, soms lachwekkend, soms verfrissend. Oom Ludo gedijt het beste als hij gewoon zijn eigen gang kan gaan. Maar wat gebeurt er als zijn wereld verstoord wordt?

Bijpassende boeken en informatie