Gie Vanhout – Beau Séjour

Gie Vanhout Beau Séjour recensie en informatie nieuwe Vlaamse thriller.  Op 2 maart 2021 verschijnt bij Uitgeverij Lannoo de thriller behorend bij de gelijknamige Vlaamse tv-serie, geschreven door Gie Vanhout, het pseudoniem van een bekende thrillerschrijver.

Gie Vanhout Beau Séjour recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek van de gelijknamige tv-thriller Beau Séjour. Het boek is geschreven door Gie Vanhout. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de thriller van de Belgische thrillerschrijver Gie Vanhout

Gie Vanhout Beau Séjour Recensie

Beau Séjour

  • Schrijver:  Gie Vanhout (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Lannoo
  • Verschijnt:  2 maart 2021
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook

Flaptekst het boek van de tv-thriller Beau Séjour

Wanneer doctoraatsstudente Elise Deprez ontwaakt, ligt ze in een aula van de universiteit, naast het dode lichaam van iemand die sprekend op haarzelf lijkt. Ze heeft geen idee wat haar de afgelopen nacht overkwam.

Heeft haar dood iets te maken met de beruchte studentenmoordenaar die de stad in een wurggreep houdt? En als ze vermoord is, waarom loopt ze dan nog steeds rond en zijn er slechts enkele mensen die haar kunnen horen en zien?

Beau Séjour is een thriller gebaseerd op de gelijknamige succesvolle serie op televisie.

Bijpassende boeken en informatie