Herman Finkers – De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door

Herman Finkers De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door recensie en informatie over de inhoud van het boek. Op 21 november 2019 verscheen bij Uitgeverij Thomas Rap in één bundel, de boeken De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door en Poëzie, zo moeilijk nie, geschreven door Herman Finkers

Herman Finkers De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op de pagina de recensie en waardering vinden van het boek met teksten en gedichten van Herman Finkers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe boek van cabaretier Herman Finkers,

Herman Finkers De cursus Omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door Recensie001Boek-Bestellen

De cursus ‘Omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door

  • Schrijver: Herman Finkers (Nederland)
  • Soort boek: teksten en gedichten
  • Uitgever: Thomas Rap
  • Verschijnt: 21 november 2019
  • Omvang: 480 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek
  • Nominatie NS Publieksprijs 2020

Herman Finkers bij DWDD om over zijn boek te spreken

Op donderdag 12 december 2019 spreekt Herman Finkers in het tv-programma De Wereld Draait Door over de nieuwe uitgave met zijn verzamelde teksten.

Flaptekst van het boek van Herman Finkers

“Ik word wakker, doe een plas, sta op en denk: Verrek, het moest andersom.’ Of, zoals Finkers ooit al zei: “De leukste grappen zijn de grappen die niet zijn bedacht, maar ja, bedenk die maar eens.’ In oneliners als deze, maar ook in verzen als: “Ik zit voor het raam, ik fluister zacht haar naam: Veldhuis,’ wordt bij Finkers het ongerijmde geloofwaardiger dan het gezond verstand, dat immers al genoeg ellende veroorzaakt. Zijn wijsheden worden evenveel geciteerd in het café als op filosofencongressen. Finkers op papier is plezier waar je lach- en denkrimpels van krijgt.

In deze bundel zijn de overzichtswerken De cursus “omgaan met teleurstellingen’ gaat wederom niet door en Poëzie, zo moeilijk nie samengebracht.

Bijpassende Boeken en Informatie