Het Grote Vrouwen Kunst Boek

Het Grote Vrouwen Kunst Boek recensie en informatie van dit boek over vrouwen in de kunst. Bij Uitgeverij WBOOKS verschijnt op op 2 juni i 2020 dit nieuwe kunstboek. 

Het Grote Vrouwen Kunst Boek Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het boek Het Grote Vrouwen Kunst Boek. Het boek is geschreven door verschillende schrijvers en heeft een voorwoord van Wieteke van Zeil. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud dit boek met reportages en foto’s.

Het Grote Vrouwen Kunst Boek Recensie

Het Grote Vrouwen Kunst Boek

  • Schrijvers: Diverse schrijvers
  • Soort boek: kunstboek
  • Uitgever: WBOOKS
  • Verschijnt: 22 juni 2020
  • Omvang: 464 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek

Flaptekst van het boek over vrouwen in de kunst

Het boek vertelt de verhalen van vierhonderd kunstenaars, uit meer dan vijftig verschillende landen en uit de afgelopen vijf eeuwen. Elke kunstenaar komt aan bod met een sleutelwerk en een informatieve achtergrondtekst. Lees het boek van voor naar achter, of laat het openvallen en laat je verrassen. De kunst in het boek gaat van schilderkunst naar sculptuur, van fotografie, video, performance tot installatie. Van Judith Leyster tot Alice Neel, van Diane Arbus tot Dorothea Tanning. Dit aankomende standaardwerk loopt parallel aan een discussie over en hang naar meer diversiteit in de culturele wereld – it’s been a long time coming, maar ook precies op tijd.

Bijpassende boeken en informatie