Jan Terlouw – Wankele wereld

Jan Terlouw Wankele wereld recensie en informatie over de inhoud van het nieuwe boek. Op 11 november 2022 verschijnt bij uitgeverij De Kring de nieuwe novelle van de Nederlandse schrijver Jan Terlouw.

Jan Terlouw Wankele wereld recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Wankele wereld.  Het boek is geschreven door Jan Terlouw. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van de Nederlandse schrijver en oud-politicus Jan Terlouw.

Jan Terlouw Wankele wereld Recensie

Wankele wereld

Het verhaal van Wijnand de Reuver / De toekomstdroom

  • Schrijver: Jan Terlouw (Nederland)
  • Soort boek: novelle
  • Uitgever: Uitgeverij De Kring
  • Verschijnt: 11 november 2022
  • Omvang: 64 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek 
  • Prijs: € 19,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het nieuwe boek van Jan Terlouw

In “Het verhaal van Wijnand de Reuver”, een novelle, lezen we hoe de hoofdpersoon zich aanvankelijk laat leiden door de aangename verlokkingen van de welvaart, maar langzaam maar zeker tot het besef komt dat hij kan bijdragen aan een betere wereld door er zelf verstandiger mee om te gaan.

In de politieke beschouwing die daarop volgt, waarschuwt Jan Terlouw met kenmerkende bevlogenheid voor de onverantwoorde wijze waarop we omgaan met de rijkdommen van onze planeet en voor de verkeerde keuzes die voortdurend worden gemaakt terwijl er betere, meer logische oplossingen voorhanden zijn. Hij eindigt met een pleidooi voor het neerzetten van een Toekomststoel aan iedere vergadertafel, zodat de genomen besluiten ook rekening houden met de effecten op langere termijn voor de generaties na ons.

De novelle is door Jan Terlouw zelf ingesproken, begeleid door schitterende, stemmige muziek van Piazzolla, gespeeld door het kamermuziekgezelschap het Orion Ensemble. Dit luisterboek zal middels een qr-code te downloaden zijn voor de kopers van dit boek.

Bijpassende boeken en informatie