Jeroen van der Spek – 1000 dingen doen in Nederland

Jeroen van der Spek 1000 dingen doen in Nederland recensie en informatie over de inhoud van dit boek met tips voor originele uitjes in Nederland. Op 26 mei 2020 bij Kosmos Uitgevers de geheel herziende editie van dit boek van Jeroen van der Spek.

Jeroen van der Spek 1000 dingen doen in Nederland Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de reisgids 1000 dingen doen in Nederland. Het boek is geschreven door Jeroen van der Spel. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit boek van Jeroen van der Spek.

Jeroen van der Spek 1000 dingen doen in Nederland Recensie

1000 dingen doen in Nederland

  • Schrijver: Jeroen van der Spek (Nederland)
  • Soort boek: Nederland reisgids
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 26 mei 2020
  • Omvang: 320 pagina’s
  • Uitgave: Paperback 

Flaptekst van het boek met tips voor uitjes in Nederland

1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes. Veel Nederlanders zullen deze zomervakantie thuisblijven. De eerste dierentuinen, musea en bioscopen gaan binnenkort weer open. Kortom: er komt weer wat ruimte om leuke dingen te ondernemen. Inspiratie nodig voor de leukste dagjes weg in eigen land? Met 1000 dingen doen in Nederland ontdek je ons land op z’n leukst.

Dit heerlijke inspiratieboek van Jeroen van der Spek staat boordevol originele uitjes in eigen land – van museumbezoek tot avontuurlijke activiteiten en van funshoppen tot coole uitstapjes met kids. Overzichtelijk gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van filmlocaties, natuurgebieden en de mooiste terrassen.  Een must-have voor iedereen die er graag op uitgaat.

Bijpassende boeken en informatie