Jo Claes – Van de hemel in de hel

Jo Claes Van de hemel in de hel recensie en informatie van deze nieuwe Vlaamse thriller die zich in Leuven afspeelt. Op 20 maart 2020 verschijnt bij Uitgeverij Houtekiet de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Jo Claes.

Jo Claes Van de hemel in de hel Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Van de hemel in de hel, geschreven door Jo Claes. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Jo Claes.

Jo Claes Van de hemel in de hel Recensie001Boek-Bestellen

Van de hemel in de hel

  • Schrijver: Jo Claes (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller, Thomas Berg thriller
  • Uitgever: Houtekiet
  • Verschijnt: 20 maart 2020
  • Omvang: 416 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van de nieuwe thriller van Jo Claes

Thomas Berg wordt geconfronteerd met een van de moeilijkste zaken uit zijn carrière. Welk spoor hij ook volgt, het draait telkens op niets uit. De waarheid is zo verbijsterend dat niemand hem eerst wil geloven.

Hoofdinspecteur Thomas Berg heeft een groepsreis cadeau gekregen naar Verona. Daar leert hij twee vrouwen uit Leuven kennen van wie de ene al dagenlang haar echtgenoot telefonisch niet kan bereiken. Berg biedt aan om te helpen en laat zijn team uitzoeken of de man als vermist is opgegeven.

Intussen wordt in een containerpark in Leuven een afschuwelijk verminkt lijk gevonden. Het lichaam is zo zwaar toegetakeld dat het eerst niet geïdentificeerd kan worden, maar zodra dat via dna-onderzoek is gebeurd, blijkt dat het slachtoffer de reputatie had een onverbeterlijke vrouwenversierder te zijn.

Bijpassende boeken en informatie