Jonas Boets – Smith Doe maar gewoon

Jonas Boets Smith Doe maar gewoon recensie en informatie Vlaamse thriller. Op 1 juni 2021 verschijnt bij uitgeverij Manteau de nieuwe thriller van de Vlaamse schrijver Jonas Boets.

Jonas Boets Smith Doe maar gewoon recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de thriller Smith, Doe maar gewoon. Het boek is geschreven door Jonas Boets. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden te vinden. Bovendien kun je op deze pagina informatie over de inhoud van de nieuwe thriller van de Belgische schrijver Jonas Boets.

Jonas Boets Smith Doe maar gewoon Recensie

Smith. Doe maar gewoon

Wat als je plots jezelf moet redden?

  • Schrijver: Jonas Boets (België)
  • Soort boek: Vlaamse thriller
  • Uitgever: Manteau
  • Verschijnt: 1 juni 2021
  • Omvang: 368 pagina’s
  • Uitgave: paperback 
  • Boek bestellen bij: Boekhandel / Bol

Flaptekst van de nieuwe thriller van Jonas Boets

Ook in zijn volwassen leven is er nog voldoende spanning en avontuur. Maar er komen helaas ook uitpuilende vuilnisbakken, akkefietjes met zijn vriendin en dure energiefacturen bij. Wanneer Sam Smith door MI6 in Londen voor een ogenschijnlijk eenvoudige opdracht wordt uitgestuurd, loopt het mis. Het komt tot een confrontatie met een collega en wanneer die achteraf dood wordt teruggevonden, wijst iedereen Sam aan als de schuldige.

Hij besluit de dienst te verlaten en naar Antwerpen te verhuizen. Sam heeft het moeilijk om te wennen aan zijn nieuwe leven. Want hoe doe je dat eigenlijk, op eigen benen staan? Hoe ga je als ex-spion om met de onbenulligheden van het volwassen bestaan? Hij vult zijn lege dagen met rotbaantjes en gamen bij de buurman. Net wanneer hij zijn leven op de rails lijkt te hebben en hij de mooie Naomi leert kennen, loopt het opnieuw mis. Sam moet voor de tweede keer op zoek naar de waarheid. Thriller vol humor, waarin Jonas Boets op zoek gaat naar een moderne manier om lezen te benaderen. Een dosis pure ontspanning.

Bijpassende boeken en informatie