Jules Deelder Biografie van Anton Slotboom

Jules Deelder Biografie van Anton Slotboom De zin van het leven ben je zelf recensie en informatie. In februari 2020 verscheen bij Uitgeverij Just Publishers de Jules Deelder biografie, De zin van het leven ben je zelf geschreven door Anton Slotboom.

Jules Deelder Biografie van Anton Slotboom Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van De zin van het leven ben je zelf, het boek over Jules Deelder, geschreven door Anton Slotboom. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud het boek lezen.

Jules Deelder Biografie van Anton Slotboom Recensie De zin van het leven ben je zelf001Boek-Bestellen

De zin van het leven ben je zelf

Het compromisloze bestaan van Jules Deelder

  • Schrijver: Anton Slotboom (Nederland)
  • Soort boek: biografie
  • Uitgever: Just Publishers
  • Verschenen: februari 2020
  • Omvang: 288 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Jules Deelder centraal  bij DWDD naar aanleiding van de biografie

Op donderdag 20 februari 2020 zijn tv-koks Job Pattinasarany en Perry de Man te gast bij het tv-programma De Wereld Draait Door naar aanleiding van de Deelder biografie. Zij gaan in de geest van de nachtburgemeester van Rotterdam koken en de Rotterdamse band De Likt treedt op.

Flaptekst van De zin van het leven ben je zelf

Aan de hand van interviews, fragmenten, tientallen nieuwe gesprekken met betrokkenen en intimi en vele uitgeplozen archieven reconstrueert schrijver Anton Slotboom het leven van de beroemdste Rotterdammer van Nederland.

De zin van het leven ben je zelf schetst zo een compromisloos leven, doorspekt met liefde voor Sparta, Rotterdam, jazz, drugs en rock ‘n’ roll. Het is een boek over een leven vol bijzondere gebeurtenissen. Van een Rotterdamse nacht met Jimi Hendrix tot het meesmokkelen van drugs naar Colombia in plaats van andersom. En van de ontstaansgeschiedenis van Deelders mooiste gedichten tot zijn eeuwige zoektocht naar die ene perfecte jazz-LP.

Jules Deelder, de zin van het leven ben je zelf is het allereerste boek dat over Deelders leven is geschreven. De titel is een citaat van hemzelf. Veel van zijn eigenzinnige levenswijsheden komen voor in het boek. Het is een eerbetoon aan Jules Deelder,

Bijpassende Boeken en Informatie

Jules Deelder Hardgin RecensieJules Deelder (Nederland) – Hardgin
verhalen
Uitgever: De Bezige Bij
Verschenen: 8 november 2019