Kees van Beijnum 23 seconden Recensie

Kees van Beijnum 23 seconden Recensie

De redactie waardeert de nieuwe roman van Kees van Beijnum met ∗∗∗∗ (uitstekend). Het is een psychologische roman met duidelijke thrillerelementen en een boeiende plot. Bovendien schets 23 seconden een indringend beeld over hoe het was om als kind en puber op te groeien op de Amsterdamse wallen. Kees van Beijnum is erin geslaagd om een indringende roman te schrijven die vanaf te eerste regel tot het verrassende slot boeit.

Binnenkort kun je hier de uitgebreide recensie van 23 seconden van Kees van Beijnum lezen.

23 seconden

  • Schrijver: Kees van Beijnum (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman, literaire thriller
  • Uitgever: De Bezige Bij
  • Verschenen: 7 november 2019
  • Omvang: 412 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering redactie: ∗∗∗∗ (uitstekend)

Flaptekst van de nieuwe roman van Kees van Beijnum

Twintig jaar na de geruchtmakende “hamermoord” op haar moeder, een Amsterdamse raamprostituee, keert de jonge schrijfster Anne terug naar de Amsterdamse Wallen. Van haar uitgever heeft ze een voorschot gekregen om een boek over haar bijzondere jeugd te schrijven. Annes zoektosch naar de wortels van haar eigen bestaan, werpen steeds meer vragen op over de moord op haar moeder. Vastbesloten om het mysterie te ontrafelen, daalt ze dieper en dieper af in de duistere wereld van haar verleden.

Als ze contact zoekt met de moordenaar, zijn de gevolgen niet meer te overzien. De ontrafeling van het mysterie is verbluffend knap verweven met het aangrijpende verhaal over de fotograaf Hayo, Annes te jong gestorven jeugdliefde. 23 seconden is een geweldige roman die de lezer in de greep houdt tot en met het ijzersterke slot.

Bijpassende Boeken en Informatie