Kees van Beijnum – 23 seconden

Kees van Beijnum 23 seconden recensie en informatie over de inhoud van de nieuwe roman. Op 7 november 2019 verschijnt bij Uitgeverij De Bezige Bij de nieuwe roman van Kees van Beijnum.

Kees van Beijnum 23 seconden Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van 23 seconden, de nieuwe roman van Kees van Beijnum. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de roman van Kees van Beijnum.

Kees van Beijnum 23 seconden Recensie

23 seconden

  • Schrijver: Kees van Beijnum (Nederland)
  • Soort boek: psychologische roman, Amsterdam roman
  • Uitgever: De Bezige Bij
  • Verschijnt: 7 november 2019
  • Omvang: 412 pagina’s
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Waardering:

Flaptekst van de roman

Twintig jaar na de geruchtmakende “hamermoord” op haar moeder, een Amsterdamse raamprostituee, keert de jonge schrijfster Anne terug naar de Amsterdamse Wallen. Van haar uitgever heeft ze een voorschot gekregen om een boek over haar bijzondere jeugd te schrijven. Annes zoektosch naar de wortels van haar eigen bestaan, werpen steeds meer vragen op over de moord op haar moeder. Vastbesloten om het mysterie te ontrafelen, daalt ze dieper en dieper af in de duistere wereld van haar verleden.

Als ze contact zoekt met de moordenaar, zijn de gevolgen niet meer te overzien. De ontrafeling van het mysterie is verbluffend knap verweven met het aangrijpende verhaal over de fotograaf Hayo, Annes te jong gestorven jeugdliefde. 23 seconden is een geweldige roman die de lezer in de greep houdt tot en met het ijzersterke slot.

Bijpassende Boeken en Informatie