Kleuren op Nummer Boek Kleurpuzzels

Kleuren op Nummer Boek Kleurpuzzels recensie en informatie over de inhoud van dit kleurboek voor volwassenen. Op 8 april 2020 verschijnt bij BBNC Uitgevers dit nieuwe boek met extreme kleurpuzzels van Joanna Webster.

Kleuren op Nummer Boek Kleurpuzzels Recensie en Informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering lezen van het boek met kleurpuzzels, Kleuren op nummer, geschreven door Joanna Webster. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe boek met extreme kleurpuzzels voor volwassenen van Joanna Webster.

Kleuren op Nummer Boek Kleurpuzzels

Kleuren op Nummer

Extreme kleurpuzzels voor volwassenen

  • Schrijfster: Joanna Webster
  • Soort boek: kleurboek, kleurpuzzel
  • Uitgever: BBNC Uitgevers
  • Verschijnt: 8 april 2020
  • Omvang: 96 pagina’s
  • Uitgave: Paperback

Flaptekst van het boek met nieuwe kleurpuzzels voor volwassenen

Iedereen heeft het in zijn jeugd wel een keertje gedaan: kleuren op nummer. Nu is daar de moderne, frisse en volwassen equivalent: Kleuren op nummer: extreme kleurpuzzels voor
volwassenen.

Onderaan elke pagina vind je de kleurcodering waarmee je de afbeelding mag vullen. Zie de afbeeldingen vakje voor vakje tot leven komen! Iedereen kan voldoening halen uit deze heerlijke hobby en prachtige meesterwerken maken en genieten van urenlang vrolijk entertainment. Ga aan de slag met stift, fineliner, potlood of verf en leg de mooiste taferelen bloot. Kleuren is heerlijk en nu nog gemakkelijker!

Bijpassende boeken en informatie