Leon Verdonschot – Ronnie Flex biografie

Leon Verdonschot Ronnie Flex biografie recensie en informatie over de inhoud van het boek. Op 16 juni 2023 verschijnt bij uitgeverij Lebowski het boek over de rapper en zanger Ronnie Fles, geschreven door journalist en schrijver Leon Verdonschot.

Leon Verdonschot Ronnie Flex biografie recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van Ronnie. Het boek is geschreven door Leon Verdonschot. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de biografie van rapper en zanger Ronnie Flex.

Leon Verdonschot Ronnie Flex biografie recensie

Ronnie

  • Auteur: Leon Verdonschot (Nederland)
  • Soort boek: biografie, muziekboek
  • Uitgever: Lebowski
  • Verschijnt: 16 juni 2023
  • Omvang: 256 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook / luisterboek
  • Prijs: € 22,99 / € 11,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de biografie van Ronnie Flex

Hoe leer je Ronnie Flex, al tien jaar aan de top van de Nederlandse hiphop en popmuziek, het beste kennen? Door met hem mee te gaan, overal en nergens heen. Mee op tour. Mee in kleedkamers, clubs en theaters. Mee naar de gym, mee met kinderuitjes, mee naar huis, naar festivals, mee bij besprekingen, tijdens interviews, in de studio en naar de rechter.

Dat is wat Leon Verdonschot de afgelopen drie jaar deed. Naar Ronnie kijken, naar hem luisteren, hem spreken, vaak lang en soms kort (maar vooral heel vaak) en ook met iedereen om hem heen. Van zijn vrienden tot zijn moeder, van zijn opa en oma tot zijn bandleden.

Langzaam maar zeker drong hij door tot Ronnie. Tot zijn creativiteit, zijn charmes en onhebbelijkheden, zijn ambities en twijfels. Ronnie is het levendige verhaal van een unieke persoonlijkheid. Lees dit boek en kom dichterbij dan ooit.

Pop Pers Prijs-winnaar Leon Verdonschot (Geleen, 4 december 1973) is schrijver en journalist. Zijn recentste boeken VOS (over Gorki-zanger Luc De Vos) en RICO (over kickbokser Rico Verhoeven) stonden in respectievelijk Vlaanderen en Nederland op 1. RICO werd verkozen tot Sportboek van het jaar 2018 en is met ruim 145.000 verkochte exemplaren het bestverkochte Nederlandse vechtsportboek ooit. Verdonschot is ook columnist voor Nieuwe Revu en De Limburger.

Bijpassende boeken en informatie