Marleen Brekelmans – De mooiste plekjes in Friesland

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Friesland reisgids recensie en informatie over de inhoud. Op 14 juni 2023 verschijnt bij Kosmos Uitgevers het nieuwe deel van een nieuwe serie reisgidsen over de twaalf Nederlandse provincies, geschreven door Marleen Brekelmans.

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Friesland recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de reisgids De mooiste plekjes van Friesland. De gids is geschreven door Marleen Brekelmans. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van deze nieuwe reisgids van de provincie Friesland, geschreven door Marleen Brekelmans.

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Friesland reisgids

De mooiste plekjes in Friesland

  • Auteur: Marleen Brekelmans (Nederland)
  • Soort boek: Friesland reisgids
  • Uitgever: Kosmos Uitgevers
  • Verschijnt: 14 juni 2023
  • Omvang: 160 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 20,00 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van de nieuwe reisgids van Friesland

Ga je op pad in Friesland? Dan mag deze provinciegids ‘De mooiste plekjes in Friesland tijdens je bezoek niet ontbreken. Vrijetijdsexpert Marleen Brekelmans (bekend van Bijzonderplekje.nl) tipt je namelijk de écht verborgen pareltjes, waar niet iedereen komt en die je het liefst voor jezelf houdt. Dankzij de prachtige foto’s en duidelijke beschrijvingen weet je precies wat je kunt verwachten van de sfeer, faciliteiten en omgeving. Een nachtelijke rondleiding door Nationaal Park Lauwersmeer, een culinaire elfstedentocht op de fiets of logeren op een drijvend vakantiehuis? De keus is aan jou!

In deze gids vind je niet álle restaurants, hotels, dierentuinen, pretparken en musea, maar een persoonlijke selectie van blijmakers. Van plekjes waar je hart sneller van gaat kloppen. Plekjes verstopt in het bos, wandelingen die het waard zijn, idyllische thee- en pluktuinen, leuke terrassen, mooie vergezichten en verrassende logeeradressen: plekken waar je nét even meer geniet. Ook leuk voor locals.

Marleen Brekelmans De mooiste plekjes in Drenthe reisgidsMarleen Brekelmans – De mooiste plekjes in Drenthe
Drenthe reisgids
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Verschijnt: 14 juni 2023

Bijpassende boeken en informatie