Michel van Egmond Inside Boek over Voetbal Inside

Michel van Egmond Inside Boek over Voetbal Inside Recensie. Schrijver Michel van Egmond schrijft samen met Dick Hillenius een tweede boek over het TV programma Voetbal Inside. Het is de bedoeling dat dit boek verschijnt voor het begin van het WK voetbal waarvan de openingswedstrijd op donderdag 14 juni wordt gespeeld.

Michel van Egmond Inside Boek over Voetbal Inside

Michel van Egmond Inside Boek over Voetbal Inside Recensie

Op maandag 8 mei 2018 was de laatste uitzending van het roemruchte tv-programma over voetbal bij RTL 7, Voetbal Inside. De makers van het voetbalprogramma verhuizen met ingang van het voetbalseizoen 2018-2018 naar Veronica. Maar voordat dit het geval is verschijnt er nog een tweede boek over Voetbal Inside na het in 2016 verschenen boek Topshow. Het boek dat als tiel Inside heeft meegekregen wordt geschreven door schrijver Michel van Egmond in samenwerking met de eindredacteur van het tv-programma Dick Hillenius. Als basis voor het boek dienen alle mails die door van het directeurtje zoals de mannen van VI voormalig RTL 7 directeur Marco Louwerens dienen. Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp zijn trouwens deze zomer nog wel te zien op RTL 7 in het programma VI Oranje blijft Thuis dat tijdens het WK voetbal in juni en juli 2018 wordt uitgezonden.

Zodra het boek is gelezen door de redactie kun je op deze pagina de Michel van Egmond Inside boek over Voetbal Inside recensie en waardering lezen. Informatie over het boek van Michel van Egomd en Dick Hillenius – Inside is uiteraard ook op deze pagina te vinden. Nog niet alle informatie over het boek is bekend. Deze zal worden toegevoegd zodra beschikbaar.

Michel van Egmond & Dick Hillenius – Inside Informatie

  • Titel: Inside
  • Schrijvers: Michel van Egmond, Dick Hillenius (Nederland)
  • Soort boek: portret, tv-boek
  • Verschijnt: juni 2018
  • Omvang:
  • Uitgave: Paperback / Ebook
  • Prijs:

Bijpassende Boeken en Informatie