Milouska Meulens – Mondi

Milouska Meulens Mondi recensie en informatie over de inhoud van dit Curaçaose kinderboek voor lezers vanaf 10 jaar. Op 6 oktober 2022 verschijnt bij Uitgeverij Volt het nieuwe kinderboek van Milouska Meulens met als titel Mondi.

Milouska Meulens Mondi recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de jeugdroman voor lezers vanaf 10 jaar, Mondi. Het boek is geschreven door Milouska Meulens. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van het nieuwe boek van Milouska Meulens.

Milouska Meulens Mondi Recensie

Mondi

  • Schrijfster: Milouska Meulens (Curaçao)
  • Soort boek: kinderboek (10+ jaar)
  • Uitgever: Uitgeverij Volt
  • Verschijnt 6 oktober 2022
  • Omvang: 200 pagina’s
  • Uitgave: gebonden boek
  • Prijs: € 15,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over Curaçao van Milouska Meulens

De vier broers DeeJay, JayDean, Fenchi en Tonchi groeien op Curaçao op. Na school verkennen ze de mondi: de woeste natuur vol geheimen. In de mondi staat een verlaten huisje. Het verhaal gaat rond dat er een brua woont, een heks. Rond het huis gebeuren vreemde dingen. De wind waait er niet en er ligt een onverklaarbare plas water voor de deur. En is dat grote bolvormige ding in de manzanillaboom voor het huis een nest?

Als de ouders van de jongens besluiten om naar Nederland te emigreren, slaat Tonchi uit frustratie het nest in de boom kapot, geholpen door zijn broers. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Zullen de broers veilig zijn in Nederland of…?

Milouska Meulens (Curaçao,24 juni 1973) is geboren Curaçaose, maar droomt in het Nederlands. Als tiener stuurde ze verhalen naar tijdschriften en besloot ze de journalistiek in te gaan. Ze werkte bij Zembla, was De Mol en presenteerde tot 2019 o.a. het NOS-Jeugdjournaal, Kinderen voor Kinderen en Vroege Vogels.

Milouska Meulens Er was ook eensMilouska Meulens (Curaçao) – Er was ook eens…
sprookjesboek voor kinderen (7+ jaar)
Uitgever: Volt
Verschijnt: 23 november 2023

Bijpassende boeken en informatie