Nando Boers – Geen plek voor kleine jongens

Nando Boers Geen plek voor kleine jongens recensie en informatie over het boek over het wonderlijke jaar van Spyker in de Formule 1. Op 13 oktober 2022 verschijnt bij uitgeverij Thomas Rap het nieuwe autosportboek over de Formule 1 van Nando Boers.

Nando Boers Geen plek voor kleine jongens recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van het autosportboek Geen plek voor kleine jongens. Het boek is geschreven door Nando Boers. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van boek met verhalen van Nando Boers over de het jaar van het Nederlandse merk Spyker in de Formule 1.

Nando Boers Geen plek voor kleine jongens Recensie

Geen plek voor kleine jongens

Het wonderlijke jaar van Spyker in de Formule 1

  • Schrijver: Nando Boers (Nederland)
  • Soort boek: autosportboek, formule 1 boek
  • Uitgever: Thomas Rap
  • Verschijnt: 13 oktober 2022
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: paperback / ebook
  • Prijs: € 21,99 / € 12,99
  • Boek bestellen bij: Bol / Libris

Flaptekst van het boek over Spyker in de Formule 1 van Nando Boers

In de twaalf magere jaren tussen het afscheid van Jos Verstappen in 2003 en het debuut van zijn zoon Max in de Formule 1 wisten een paar Nederlanders een plek te bemachtigen achter een stuur van een F1- bolide. Ze reden altijd achteraan, de rest van de wereld was nauwelijks geïnteresseerd. Dat veranderde in 2006 voor héél even toen een stel bevriende Nederlandse zakenmannen op een avond in Milaan na zenuwslopende onderhandelingen een Formule 1-team kochten van een Russisch-Canadese staalindustrieel. Dat team werd SpykerF1. Hollandse handelsgeest, oliedollars uit Abu Dhabi en motoren van Ferrari. Wie hield ze tegen? De weg omhoog was ingeslagen. Ze zouden gaan meetellen. Alleen liep het allemaal net even anders dan ze hadden gehoopt.

Bijpassende boeken en informatie