Nicolien Mizee – Hoog en laag springen

Nicolien Mizee Hoog en laag springen recensie en informatie faxen aan Ger 4 recensie en informatie. Op 25 juni 2021 verschijnt bij Uitgeverij Van Oorschot het vierde deel met faxen aan Ger Beukenkamp van de Nederlandse schrijfster Nicolien Mizee.

Nicolien Mizee Hoog en laag springen Faxen aan Ger recensie en informatie

Als de redactie het boek leest, kun je op deze pagina de recensie en informatie lezen van Hoog en laag springen, Faxen aan Ger 4.  Het boek is geschreven door Nicolien Mizee. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van dit nieuwe boek van de Nederlandse schrijfster Nicolien Mizee.

Nicolien Mizee Hoog en laag springen Faxen aan Ger 4 Recensie

Hoog en laag springen

Faxen aan Ger 4

  • Schrijfster: Nicolien Mizee (Nederland)
  • Soort boek: autobiografische verhalen
  • Uitgever: Van Oorschot
  • Verschijnt: 25 juni 2021
  • Omvang: 384 pagina’s
  • Uitgave: Gebonden Boek / Ebook

Flaptekst van Faxen aan Ger deel 4 van Nicolien Mizee

Nicolien Mizees nieuwe boek met ‘faxen aan Ger Beukenkamp’ Hoog en laag springen gaat over ophouden en opnieuw beginnen. Nicolien is weer alleen en begint een nieuw bestaan. Maar: ze zal geen zielige uitkeringstrekker meer zijn, maar Schrijver. Dit is voer voor onzekerheid, en evenzeer voor met aplomb geformuleerde ideeën, toch is alles ongewis totdat de uitgever belt…

Haar ouders beloven haar een grote schenking, maar vader wil zijn geld liever besteden aan een huisje voor de aantrekkelijke werkster. Nicoliens jongste zusje wordt belaagd door een hitsige kunstschilder, wat leidt tot overdenkingen over de gevolgen van een zonderlinge opvoeding. In dit vierde deel van de verslavende faxen is alles zoals het bij een verslaving gaat: heerlijk hetzelfde en onmisbaar geweldig.

Bijpassende boeken en informatie