Jan Siebelink De buurjongen Recensie roman

Jan Siebelink De buurjongen Recensie roman

Jan Siebelink De buurjongen Recensie roman
In september 2017 verschijnt de nieuwe roman van Jan Siebelink – De buurjongen bij Uitgeverij De Bezige Bij. Op deze pagina kun je de jan Siebelink – De buurjongen recensie, boekbespreking, inhoud roman en informatie bestellen vinden.

JAN SIEBELINK – DE BUURJONGEN INFORMATIE
– Titel: De buurjongen
– Schrijver: Jan Siebelink ♂ (Nederland)
– Soort boek: psychologische roman
– Uitgever: De Bezige Bij
– Verschijnt: 7 september 2017
– Omvang: 276 pagina’s
– Uitgave: Gebonden Boek
– Prijs: € 19,99
…Meer Informatie en Bestellen >

Jan Siebelink De buurjongen Recensie roman
Zodra de nieuwe roman gelezen is, kun je hier de Jan Siebelink De buurjongen recensie en boekbespreking lezen die door een van de redacteuren wordt geschreven.

Flaptekst en inhoud Jan Siebelink – De buurjongen
Naast de familie Sievez woont Henk Wielheesen, een jongen wie het spreken altijd moeilijk is afgegaan en die bevriend is met zoon Ruben. Henk is nog jong als hij wordt overgeleverd aan de grillen van zijn stiefmoeder, en het is door het toedoen van het buurgezin dat hij in veiligheid wordt gebracht. Als de stiefmoeder op gruwelijke wijze sterft, komt Henk werken in de kas van vader Sievez. Jan Siebelink volgt Henks eenvoudige leven, dat zich voornamelijk op het erf van zijn huis afspeelt. ‘Henk Wielheesen stond aan het hek, met de haan afwisselend op zijn hand of schouder. Op dit moment schoof het dier heen en weer over zijn arm en hand. Het pikte met snelle bewegingen onder zijn vleugels.’ In De buurjongen lezen we een heel leven, tot aan de dood, in kleine en veelzeggende details.

Bijpassende Boeken en Informatie
Nieuwe Nederlandse Romans 2017
Nieuwe Boeken September 2017