Pascal Ferré – Kylian Mbappé Biografie

Pascal Ferré Kylian Mbappé Biografie recensie en informatie over het boek van de beste Frans voetballer van dit moment. Op 12 juli 2019 verschijnt bij Xander Uitgevers de biografie van Kylian Mbappé, het grootste voetbaltalent van het moment.

Pascal Ferré Kylian Mbappé Biografie Recensie en Informatie

Als de redactie het boek gelezen heeft, kun je op deze pagina de recensie en waardering vinden van de Kylian Mbappé biografie van de Franse sportschrijver Pascal Ferré. Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen. Bovendien kun je op deze pagina informatie lezen over de inhoud van de Mbappé Biografie.

Pascal Ferré Kylian Mbappé Biografie Recensie en Informatie

Kylian Mbappé

Het grootste voetbaltalent van het moment

  • Schrijver: Pascal Ferré (Frankrijk)
  • Soort boek: biografie, voetbalboek
  • Origineel: Kylian Mbappé
  • Uitgever: Xander Uitgevers
  • Verschijnt: 12 juli 2019
  • Omvang: 208 pagina’s
  • Uitgave: Paperback
  • Waardering:

Inhoud Kylian Mbappé Biografie

Sinds Kylian Mbappé in 2015 zijn debuut maakte in de Franse competitie schrijft hij voetbalgeschiedenis. Zijn opkomst was zo oogverblindend dat media nauwelijks in de buurt van Mbappé zelf kwamen. Met uitzondering van France Football, dat hem heeft gevolgd sinds zijn tienerjaren.

Mbappé is niet alleen een voetbalwonder. Hij werd het grote voorbeeld voor duizenden jongens in de arme Parijse voorsteden toen hij zijn WK-premie van bijna 420.000 euro aan een goed doel schonk. Vanzelfsprekend vraagt men zich af: wie is deze goedhartige voetballer en wat maakt hem toch zo bijzonder?

Deze biografie, geïllustreerd met zeldzame foto’s en vol met exclusieve interviews, vertelt het even opzienbarende als ontroerende verhaal van een jongen uit de buitenwijken die een pad aflegde waar velen slechts van kunnen dromen.

Bijpassende Boeken en Informatie

Mbappé Boek van Luca Caioli en Cyril CollotMbappé

Schrijvers: Luca CaioliCyril Collot (Frankrijk)
Soort boek: biografie, voetbalboek
Uitgever: Thomas Rap
Verschenen: 6 juni 2019
Inhoud boek: Luca Caioli en Cyril Collot deden voor deze biografie uitvoerig onderzoek en spraken exclusief met de mensen die Mbappé het beste kennen…lees verder >